Buna! Uite niste explicatii ce te-ar putea linisti si ajuta:
Visul in care apare o mireasa semnifica dorinta de armonizare a diferitelor aspecte ale personalitatii, gasirea echilibrului. In visul unui barbat acest simbol reprezinta conceptia sa despre feminitate, inocenta.
Daca o femeie se viseaza mireasa denota atat dorinta de a avea o relatie cat si nevoia de independenta. Cel care are acest vis trebuie sa inteleaga responsabilitatile care vin odata cu un angajament.
Acestea sunt explicatiille! Daca te visezi mireasa/sau visezi ceva in legatura cu nunta,nu inseamna deloc ca mori! Crede-ma,nu are nicio legatura! Deci,te rog eu,stai linistita,ca nu ti se va intampla nimic! Nu mai fii asa credula,pentru ca ce ai auzit tu(ca daca te visezi mireasa,mori) sunt niste supertitii inventate,care sunt inventate uneori de oameni cu probleme psihice,care vor audienta si vor sa fie si ei bagati in seama! Chestiile astea nu fac decat sa te sperie,si tu, pur si simplu, iti incarci mintea cu astfel de prostii, care te intristeaza!
Inca o data iti spun, nu o sa mori! Visele nu au prea mare legatura cu realitatea!
O zi placuta! Sper ca te-am ajutat!
Nu te mai gandi la prostii din astea. Nu va muri nimenea. Visele sunt doar niste "flash-lighturi" ale creierului, ceva la care te gandesti pe moment. Dictionarele de vise sunt doar pentru superstitiosi. Este o cale prin care niste oameni destepti au gasit o cale sa faca bani usor. Eu nu zic ca nu e bine sa te uiti in el, dar nu ai nimic de ce sa iti faci griji.
Nu o sa mori! Daca te-ai visat mireasa asta inseamna ca baiatul care ti-a fost mire (in vis).O sa moara.
Hmm. nu prea cred ca ti se poate intampla ceva rau.Adica...e doar un vis, zic... :-?
Uita-te aici la comentarii:
http://www.unica.ro/......reasa.html