Statusuri de prietenie:
-Dacă ai nevoie de prietenia mea și ne despart 100 de pași, fă tu primul pas și le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.
-Un iubit te poate înjunghia în inimă, un străin în față, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevărați nu poartă cuțite la ei.
-Prietenii adevărați sunt îngeri, chiar dacă au uitat să zboare
-Un prieten adevărat e greu de găsit, și mai greu de părăsit și imposibil de uitat.
-Dacă săruturile sunt valuri/ Îți voi da o mare./Dacă îmbrățișările sunt raze/ Îți voi da un soare./ Dacă prietenia ta e o stea/Îți voi dărui toată galaxia /Pentru ea.
-Sunt înconjurată de îngeri. Îi numesc simplu PRIETENI.
-Dintre toți cei care vor intră în viața ta, numai prietenii adevărați vor lăsa urme în inima ta.
-Un prieten adevărat e acela care îți acceptă trecutul, te sprijină în prezent și te încurajează în viitor.
-Prietenia este că relația dintre mână și ochi. Când mâna se rănește, ochii plâng. Și când ochii plâng, mâna le șterge lacrimile.
-O prietenie care ia sfârșit n-a existat de fapt.
-Nimic nu-ți poate schimba mai mult părerea despre un prieten ca succesul. Al tău sau al lui.
-Prietenii vin și pleacă, dar pe cei adevărați îi păstrezi toată viața.
-Drumul spre casa unui prieten nu este niciodată prea lung. Ca și calea spre inima sa.
-Un prieten adevărat crede în tine atunci când tu ai renunțat să mai speri.
-Ferește-te de explicații. Dușmanii oricum nu te vor crede, iar prietenii nu au nevoie de explicații.
-Cel mai bun accesoriu pentru o fată: prietenii ei.
-E mult mai ușor să transformi prietenia în dragoste decât dragostea în prietenie.
-Nu-mi spune cum să-mi aleg prietenii. Mă pricep la asta. Că dovadă, te-am ales pe tine.
-Un prieten vede tristețea din ochii tăi, în timp ce ceilalți se lasă păcăliți de zâmbetul tău.
-Cel mai bun motiv să mergi la școală: prietenii.
-Prietenii vin și pleacă, doar cei fideli rămân!
-Rudele ți le da Dumnezeu, prietenii ai dreptul să-i alegi! Am ales ce-am vrut!
-Un prieten bun că tine, trage la un om ca mine!
-Singura modalitate de a avea un prieten, este că tu la rândul tău să fii un prieten!
-Un prieten este un singur suflet împărțit între două trupuri!
-Nu judecă un om după greșeli, ci după prietenii!
-Arată-mi cu cine te-mprietenesti că să îți spun cine ești!
-Suferința nu e cauzată doar de dragoste, ci și de prieteni!
-Un prieten adevărat e cel care pune în față lui orice pericol că să te scutească pe ține!
-Cel mai bun prieten e cel care și-ar da și viață pentru fericirea ta, nu care ți-ar luă viață pentru niște bani!
-Prietenii ți alegi, așa că nu te grăbi!
-Un prieten bun e cel care te ajută când ai nevoie, nu după ce nu mai trebuie!
-Un prieten este un dar care ți-l acorzi ție!
Buna,iti dau mai multe idei dar nu stiu la ce fel de prietenie te referi asa ca iti dau mai multe idei.
prietenie in engleza-romanaUn prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri. (A friend is one who believes in you when you have ceased to believe in yourself.)
prietenie falsa-De la prietenie ajungi la iubire, dar de la iubire la prietenie niciodata!, sper sa fie bune.
Danielita întreabă: