| Shìzuko a întrebat:

Cine stie niste intamplari REALE cu chestii paranormale...
de genul spirite-iele-fantome...
De genul ca cica acu mult timp in satul vostru a aparut ceva si...in fine zvonuri REALE mai pe scurt!
cum ar fi voua vi s-a intamplat ceva?
bunicilor?
rudelor?
prietenilor?
P.S.-puteti da mai multe zvonuri in acelasi raspuns.
Apropo nu va faceti griji de funda nu o dau la primul raspuns care il vad, deci raspundeti cat vreti ca aveti timp!

Funda si vot.

Scuze pentru categorie

Răspuns Câştigător
| Nadiiii a răspuns:

Eram cu varul meu la mine acas mai exact in sufragerie.eu stateam pe canapea iar varul meu in picioare la vreo 2-3 metri de mine.cand am venit am lasat usa deschisa iar dupa ce m-am dus ca sa ma asez pe canapea usa era inchisa fara sa o atinga cineva dar era inchisa cu cleanta tot atunci pe cand varu meu statea in fata mea a inceput deodata sa tipe:''lasa-ma in pace! nu ma mai lovi!'' si a inceput sa planga atunci m-am dus razand la el crezand ca face una din glumele sale dar cand l-am intrebat ce are mi-a zis ca cineva la tras de mana si a inceput sa il loveasca iar cand am vrut sa ma uit la mana sa ii demonstrez ca minte toata mana o avea rosie cu urme de palme.imediat l-am luat si am iesit din casa in scurt timp lui i sa inegrit mana. asta este o intamplare.tot la fel asta vara stateam la mine in came ra la pc cu geamul inchis ca sa nu intre caldura in casa iar deodata s-a facut frig in camera iar jaluzelele au inceput sa se miste ca si cum un curent de aer s-a facut dar nici geamul si nici usa nu erau deschise acesta a durat cam 50 de sec.o alta intamplare a mai fost cand eram cu mama mea afara in gradina ii povesteam ce am facut la bunica si stateam in fata geamului de unde se putea vedea in bucatarie.atunci mam uit intamplator pe gem si am vazut o umbra a unui barbat(umbra era neagra)s-a uitat la mine eu una am incremenit pe loc iar atunci mama mea s-a uitat pe geam si ia a ramas surprinsa cand a vazut dupa ce s-a uitat la noi acesta a continuat sa mearga inainte trecand prin mobila de bucatarie dar si de zid.iar eu de fiecare data cand sunt singura pe holul ce duce din camera parintilor mei in camera mea si in sufragerie simt ca ceva ma priveste si ca ma urmareste asta mi se intampla cel mai mult cand sunt singura si nimeni nu este acas.am uitat sa mentionez ca in urma cu cativa ani a murit bunicul meu care a avut cancer la coloana iar el m-a iubit foarte mult pe mine si pe verisoara mea...acum nu stiu ce sa zic nici eu nu credeam in aceste ''fantome'' si va garantez ca nimeni nu o sa creada pana cand nu i se va intampla(adica cand imi spune vreo prietena chestii din astea nu o cred) acum faceti ce vreti si credeti-ma nu mint si sincer de ce as vrea sa mint si sa mai pierd si20-25 de minute ca sa scriu. oricum sper ca nu te-am plictisit

7 răspunsuri:
| Mn0 a răspuns:

Da mi s-a intamplat mie dar e mult de povestit si dupa asta m-am convins 100% ca exista viata dupa moarte(nu moarte clinica sau ceva sa mi puna sanatatea in pericol)

| Alcy a răspuns:

Am trecut si eu prin cateva intamplari paranormale, mai ales dupa moartea mamei. Totul s-a intamplat intr-o vacanta de vara, la bunici.
O gasiti pe site-ul meu mai jos:
http://adf.ly/2270526/dublura-din-odaie

| FiveCens30 a răspuns:

Mi s-a intamplat mie si varului meu! In Decembrie 2012, eram numai eu si varul meu era noapte si frig si ii conduceam pe parintii mei la un autobuz si imi era frica sa vin singur acasa asa ca l-am sunat pe varumeu, nu a vrut sa vina dupa vreo 5 min. il conving, i-am zis ca sa doarma peste noapte la mine ca eram singur acasa, si in timp ce vineam acasa, cam la 3km. distamta de casa, langa un bar care era inchis de 10 ani si care era si demolat vazusem o fata asa mai alba, palida, cu ochi verzi aprinsi, uitandu-se la noi fara sa se mai uite altundeva si zicand " 7 zile, 7 zile" cu o voce de demon, eu si varul meu ne-am speriat, am fugit cat ne tineau picioarele. Vroiam sa-i fac o poza ca aveam telefonul la mine dar nu aveam timp ca eram foarte speriat(nu glumesc). Cautasem pe net ce inseamna cand cineva sau ceva zice "7 zile, 7 zile" si nu mi-a dat! straight face am trecut peste asta, nu mia mai pasat ce s-a intamplat atunci, si chiar dupa 7 zile, noaptea vedeam chipul asemanator pe care l-am vazut in ziua aia, nu am bagat de seama, mai mult injuram laughing si deo data chipul ala dispare, ma uitam mirat si dupa 10 sec. iar apare, intoarse capul, ma speriasem, ma luara draci la cat eram de speriat, si il trezesc pe varumeu, se uita si nu-l mai vazuse, dupa 10 min. auzeam in casa Scatzzzz! Scartzzzz! Scartzzzz! Scartzzzz, nu bag de seama si vad pe jos ceva negru miscanduse, avand 2-3 m. cu membrele foarte lungi de un m. jumate, venise langa patul meu si ridicase capu, am inceput sa lacrimez, suflam greu, ca am si probleme cu inima, si ne uitam ochi in ochi dar monstru ala nu avea ochi deschisi, ii deschise deodata si nu ma mai uitam la el, disparusem si in noaptea aia nu mai dormisem deloc, si in fiecare noapte aud vorbind o voce afara, o voce de fata de 7 ani si o voce groasa vorbind in acelasi timp, (o voce demonica cred)! Dar m-am obisnuit asa ca nu ma mai speri! big grin

| AllynaK a răspuns:

S-a intamplat la sat d vreo 2 ori! in 2011 era vreo 1 noaptea era iarna minus 20 d grade, langa cimitir este un bar am mai stat in bar d vorba cu un amic si cand am plecat spre casa din cimitir se auzeau voci stranii zicand "in seara asta mori in seara asta mori..." repetand de nu stiu kate ori n-am fugit dar am mers repede m-am speriat! a doua intamplare era vara tot in 2011 ascultam muzica pe telef la kasti si ma uit la geam din instinct si vad ceva alb dupa nu stiu de ce ma uit spre usha am crezut k e bunica mea cand ma uit din nou dispare m-am speriat si am vrut sa merg la bunici in kamera! a treia eram insarcinata in primele luni si cum am vopsit tot ieseam intram la un moment dat vreau sa i-au patura ca sa nu-mi fie rece pe scari si apare intre mine si sot un bebe era visiniu spre negru si imi spune "nu lua patura k mie mi-e frig" nu mi-a mai trebuit iesit pe scari.

| Dolce_Vta_Chrystynyka_1997 a răspuns:

In 2011, vara, stateam la bunicamea, la 12 noaptea, incepuse sa ma strige cineva, de fiecare data cand ma striga facea pauza de 1 min...prima data am crezut ca au venit copii la poarta sa ne jucam, am iesit nu era nimeni la poarta, m-am dus in gradina nimeni, m-am intors in casa, aud din nou cum ma striga, ma speriasem deja, am trezito pe bunicamea, ma striga inca o data dar ea nu a auzit. Bunica mea imi povestea mereu de iele si sirene. Nu stiu de voi, dar eu chiar cred in ele, supa data de 24, mereu gaseam un cerc in văi.