anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU, credeți că aia care își pun telefoanele, cheile de la mașină și pachetul de țigări pe masă prin cluburi, baruri și restaurante sunt șmecheri?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu, asa e obiceiul lor

| Liviu a răspuns:

Ma intalnesc des de lucrurl asta,dar niciodata nu fac asta. Vorbesc, pun telefonul la locul lui, la fel si cheile care raman mereu in buzunar cand nu conduc, sau nu sunt in casa.Mi se pare o regula de bun simt, toti avem tigari, chei(indiferent de masina sau chei simple)toti avem un telefon, indiferent ca ala costa 1 000 euro sau 1 leu.Dar nu vad rostu sa le las la vedere, poate fi tentat pentru oricine happy care poate nu isi permite o paine.

Bula
| Bula a răspuns:

Cei care frecventeaza asemenea localuri deja sunt smecheri, se cred "buricul Pamantului".

Pentru a proba ca sunt dintre "cei mai tari", isi etaleaza "dovezile" de avere pe masa: telefonul cel mai scump, lanturile de aur cu greutate de kilograme, cheile masinii de "barosan", cu breloc bine vizibil (minim BMW, dar si un Porche, Mertan sau alta marca "de lancie" poate fi).

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu cred doar ca nu le incap in buzunar

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Eu personal nu, doar cred că vor să fie jefuiți și lăsați fără bunuri.

| venividivici2017 a răspuns:

Eu pot sa imi tin acestea in buzunar, chiar daca incomodeaza.In primul rand ca m-ar face sa ma simt ca un "cocalar", iar in al doilea rand, cineva poate sa fure!

| SomethingFunni a răspuns:

Filozofic vorbind, proprietatea este vazuta ca extensia fizica a unei persoane, cu alte cuvinte, daca cineva iti distruge casa, masina, etc ai un motiv moral si legal sa iti aperi proprietatea prin forta. De aceea anumite persoane considera ca e suficient sa isi lase X bun la o masa/scaun/sezlong ca sa il rezerve.

In schimb, functia de extensie fizica nu este transversiv aplicata functiei altor obiecte din motive evidente. De exemplu, pot sa vin in club cu 30 de telefoane si imi rezerv 30 de mese ca un mafiot.

Cam astea sunt argumentele relevante, opiniile sunt ca vantul pe langa panza.

| SomethingFunni a răspuns (pentru SomethingFunni):

Acum imi dau seama ca intrebarea era mult mai simpla decat credeam.

Daca lumea nu ar fi impresionata de expozitii de stare materiala atunci cei care continua sa faca asta s-ar opri, dar nu e asa.