anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu.Credeti ca prin munca si vointa se poate atinge succesul?

Răspuns Câştigător
| Torque a răspuns:

Doar prin munca si vointa nu, nu cred. Ceea ce cred eu este ca nu este de ajuns doar munca si vointa, trebuie sa devii o persoana matura din toate punctele de vedeere, si mai ales trebuie sa fii conscient ca la munca foarte des vei fi tratat nu chiar asa de bine cum multi isi imagineaza, asta mai ales in tarile straine. Pentru a atinge succesul trebuie in primul rand sa suferi, sa faci experiente, sa iti chinuiesti muschii, oasele, sa prinzi tupeu, dar si sa ai noroc pentru ca in viata ai nevoie si de noroc... nu ajung doar toate alea de mai sus. Cu toate astea, ceea ce vreau sa spun ca nimic nu se obtine asa pocnind doua degete, ci e multa si lunga strada pe care o persoana trebuie sa o urmeze pentru a atinge succesul in viata. Dupa nori, ploi, tunete si fulgere tine minte ca iese mereu soarele. Mai exact, dupa toate alea pe care le-am scris mai sus vine satisfactia, vine fericirea.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cred ca prin munca si vointa poti reusi multe in viata,dar ai nevoie si de creativitate, inteligenta emotionala, depinde si ce inseamna succesul pentru tine, pentru mine inseamna atingerea unor scopuri incat sa am o viata linista, lipsita de stresul zilei de maine, nu vei deveni Bil Gates prin asta, depinde si de noroc in viata

| sierra1 a răspuns:

Mai trebuie și noroc plus niște tupeu. Așa, rețeta e aproape completă

| Celcestietot a răspuns:

Buna. Da, ar putea fi posibil (dar nu sigur).

| Andreeush a răspuns:

Depinde de persoană, de ambiția pe care o are.

| J0B0MAT a răspuns:

Da,alături de ceva talent, inteligență. Mai trebuie și puțin de omul potrivit la momentul potrivit, ceea ce s-ar putea numi noroc.

| Dismally a răspuns:

Da, ar fi una din metode dar mai exista si altele.

| gemeni6226 a răspuns:

In mod sigur, mai ales daca iti place ceea ce faci, te dedici muncii respective si sti sa interactionezi bine cu oamenii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde ce înțelegi tu prin succes.Munca si ambitia nu sunt sificiente.Conteaza si inteligenta/aptitudinile tale.

| ZarzarăCruduță a răspuns:

Depinde cum te cheama