Talibanii incă o mai practică, și pe Dark Web nu-i exclus să vezi așa ceva live...
Întrebi de România? Ăștia de aici, sunt atât de sadici, că nu le taie numai capul, ci și membrele, până încap într-o geantă.
Bre! Ăia cu geanta era chineji! Avea de trimis pachet la socrii din Mu Cin Ciai!
ISIS nu Talibanii! ISIS au acționat în Siria, Talibanii mai acționează în Afganistan și ăștia te spânzură sau te ucid cu pietre.
Dacă cauți pe google vei găsi o multime de rezultate, crede-mă. E de-ajuns să scrii cuvintele de bază "the Taliban" și "beheading" (decapitare) și vezi...
Si ISIS este si in Romania, adică nu vine ISIS peste mine sa vina sa ma decapiteze, mi-e frica!
Si in Romania nu exista asa ceva?
Pedeapsa cu moartea este interzisă în România de 31 de ani! În perioada regimului comunist se practica pedeapsa cu moartea prin împușcare - ultimele persoane cărora li s-a aplicat au fost soții Ceaușescu! Pe teritoriul României decapitarea condamnaților nu se mai practică de pe la începutul sec. XIX.
În zilele noastre în România întâlnim decapitări doar în caz de crimă!
Da, tocmai am "decapitat" o sticla de bere
da, stiu ca e dimineata, si nu ar trebui
Decapitarea, nu este doar un mijloc de executie, este in special un mesaj in acest secol-vezi cartelurile de droguri.
anonim_4396 întreabă: