anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu.Credeti ca toata lumea poate avea succes? Spre exemplu eu imi doresc mult ceva,dar multi zic ca nu merita, sanse foarte mici sa reusesti si multe motive de astea.Ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| ancaval a răspuns:

Eu doar am fost sinceră cu tine și ți-am vorbit din experiențele mele.
Ar fi păcat ca un om să NU își ducă planurile până la capăt, doar pentru că așa vor niște gunoaie din jurul lui, plini de frustrări, nereușite, invidie, răutate, prostie, etc. Trebuie să le pui frână, chiar dacă unii o să se supere, deși nu ar trebui să se supere, dar dacă atât poate creierul lor....ghinion!
Fă o meserie care îți aduce bani faini și restul.....sunt detalii fără nici o importanță!
S-ar putea să dai de oameni care o să te ajute să evoluezi în meseria ta. Și vine el și succesul, chiar dacă e drum lung.
Succes!

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Degeaba iti doresti dar nu faci nimic in privinta asta, majoritatea ramanem in zona noastra de confort si visam in continuare, de asta cartile de motivatie nu ajuta pentru ca nu se pun in aplicare acele sfaturile

| sierra1 a răspuns:

".Credeti ca toata lumea poate avea succes? Ce spuneti?"

categoric nu - si-ar pierde sensul și noțiunea dacă ar fi așa, ar fi banalitate. De ce ai ura cuiva "să fii banal"?

| ancaval a răspuns:

Lumea poate vorbi și din invidie, răutate, frustrare. Mai puțini te susțin în realizarea planurilor.
Prietenii și neamurile, vor ca ție să îți fie bine, dar nu mai bine decât lor. Exclus așa ceva.

Acum, depinde din ce unghi privești lucrurile. Dacă te bazezi pe destin, care nu prea e corect, atunci nu toți vor avea succes.
Dacă te bazezi pe puterile tale, pe curajul tău, poți reuși, sau nu, depinde de tine.

Lasă lumea să vorbească, oricum nu o poți opri. Și tu fă ce simți.

| anonim_4396 explică (pentru ancaval):

Problema e ca ma descurajeaza si atunci simt ca nu fac ceva bine.

| ancaval a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi atunci ascultă de ei și vezi tu peste 20 de ani unde ajungi. Știi unde? Unde au vrut ei să ajungi tu.
Ori te pui odată pe picioare, cu tupeu, cu curaj și faci ce simți tu, chiar dacă pierzi. Ori ascultă de alții.
Și vezi că o să pierzi multe în viață, dar e de bine. Și știi de ce? Pentru că prinzi experiență, care o să te ajute pe alte planuri, dar depinde și de tine, cum vezi tu o pierdere. Eu o văd ca pe ceva bun.
Vorbească lumea, că de aceea are gură.

| anonim_4396 explică (pentru ancaval):

Multumesc frumos de sfat!)
O sa fac atunci cat pot si sper sa reusesc intr-o zi.

| ancaval a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu doar am fost sinceră cu tine și ți-am vorbit din experiențele mele.
Ar fi păcat ca un om să NU își ducă planurile până la capăt, doar pentru că așa vor niște gunoaie din jurul lui, plini de frustrări, nereușite, invidie, răutate, prostie, etc. Trebuie să le pui frână, chiar dacă unii o să se supere, deși nu ar trebui să se supere, dar dacă atât poate creierul lor....ghinion!
Fă o meserie care îți aduce bani faini și restul.....sunt detalii fără nici o importanță!
S-ar putea să dai de oameni care o să te ajute să evoluezi în meseria ta. Și vine el și succesul, chiar dacă e drum lung.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.
Dar depinde cum definești tu succesul.