| Getter123 a întrebat:

cu 1 an in urma am trecut printr-o despartire grea si abia acum imi revin, am incetat cu relatiile de orice fel.Problema este ca acum am multe alte probleme, anxietate sociala, nu mai sunt asa de petrecaret, pierderea anumitor persoane, certuri, stres, chestii rele.Acum vreau sa incep sa socializez, iar, nu pot, imi fac prieteni noi dar nu ii vad asa atasati de mine, nu pot sa petrec, de exemplu daca fumez cu cineva si mai e si un prieten mai vechi, ei vor vorbi mai multe, vor canta, dansa daca e, dar eu pur si simplu nu mai pot, sunt epuizat psihic, vreau sa ma schimb, sa fiu, sa fiu mai sociabil, sa ma bage lumea in seama, sa nu stiu, sa fiu in centrul atentiei mai mult, sugestii?

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Încearcă să vorbești cu cineva apropiat, să te descarci emoțional.
Poți apela și la un psiholog dacă crezi că e nevoie.

| SilentRain a răspuns:

Mergi la pisholog, bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacã dupã fiecare despartire clachezi un an, iti mai i-a un an sa-ti revi...in felul asta pierzi mult (:

Alea nu sunt probleme adevarate, iti faci probleme singur "certurile, stres, chestii rele" sunt doar in mintea ta, tu le provoci si tu le mentii.
Pot disparea in orice moment. Trebuie Doar sa fii constient ca sunt nesimnificative.
E normal sa-ti fie greu sa socializezi daca n-ai mai facut-o de mult timp, dureaza putin pana te integrezi si te obisnuiesti sa socializezi. Problema la tine probabil e ca esti prea disperat dupa atentie, oamenii vad asta si automat te dau la o parte, trebuie sa atragi natural persoane noi (nu forta nimic) plus poate cauti in locuri unde nu e de tine. Un voluntariat, un curs, sau alte chestii unde e "lucru in echipa" si se fac lucruri productive, nu rahaturi de baruri cu prietenii"

cu ce te imbucura daca si fii in centrul atentiei? Crezi ca o sa te simt mai bine?

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

După ce vei avea următoarea relație și te vei despări din nou, cât o să îți dureze să revii? Un an sau doi?