| PrajituricaCuBomboneleColorate a întrebat:

cu cateva zile in urma mi-am sters contul de pe hi5...si de cand l-am sters parca ma plictisesc mai rau, de fapt ma plictiseam si inainte pentru ca persoane nu cunosteam adica am cunoscut 2 baieti pe hi5, dar erau niste nesuferitzisad
cu primul era ceva de genul "vreau aventura sexuala!" dar eu aveam
10-11 ani atunci:-l
cu al doilea m-am cuplat, si miera un prieten foarte bun, dar cand ne-am despartit el a zis ceva de genul "crezi ca te-am placut vreodata?"
nu stiu sigur daca sa imi iau inapoi contul pe hi5, pentru ca ma plictisesc, dar chiar daca mi-l iau inapoi o sa fie la fel...nu stiu ce sa facsad
daca puteti sa imi mai dati niste siteuri de facut cont, dar nu siteuri de adolescente. m-am saturat sa tot primesc siteul noifetele.ro
vreun joc cu animale gen animaljam.com
dar nu pandanda.com sau panfu.com sau clubpenguin.comsad
le stiu pe asteasad

fundaaaaa la cel mai bun sfat si cele mai dragute siteurihappy
P. S:vrei funda?
...raspunde la ambele intrebari scurte:
1.sa imi iau contul pe hi5, din nou, sau sa nu mil mai iau(dar chiar daca mi-l iau va fi plictisitor si asa)?sad

2.mai stiti si alte siteuri gen animaljam.com(dar nu pandanda.com clubpenguin.com sau panfu.com)?

2 răspunsuri:
| Skylar a răspuns:

Nu mai frecventa hi5, e un site de prost gust cu 90% cocalari analfabeti si taranoi.Joaca niste jocuri serioare precum call of duty black ops,nfs world, dota, mai ales la mmorpg sunt sigur ca nu o sa te plictisesti.

| PinguinuL a răspuns:

Ca site foloseste facebook.
are jocuri cu animale si cu ce vrei.
facebook e si de socializare in acelasi timp, renunta la hi5.