| Copila2016 a întrebat:

cum aș putea să îmi schimb personalitatea aceasta "veselă" când sunt "prietenii" prin jurul meu? Am 15 ani, sunt fată.

De fiecare dată când vine Crina, o "prietenă" în vârstă de 8-9 ani care, desigur, mă folosește ca o unealtă, că vine la mine doar ca să se joace pe dispozitivele mele electronice și să vizioneze filmulețe Horror peste vârsta ei ( Slither, Păpușa Chucky, etc ), la care nici măcar eu nu mă uit deoarece sunt plictisitoare. Dacă nu îi dau la ce vrea ea spune că nu mai vorbește cu mine și pleacă acasă. Când îi dau să vadă un anime precum Fairy Tail, One Piece, Boruto, Naruto spune că nu îi place și nu o interesează, chiar si un AMV scurt ( Anime Music Video )

Cum să vă spun. Am comportamentul haios a lui Luffy-kun din One Piece. Aș dori să practic nu știu, niște teste Online dacă există ca să îmi schimbe comportamentul meu, poate chiar Visual Novele dacă există pentru așa ceva, nu știu unde pot găsi așa ceva, nu contează și în engleză să fie că stăpânesc limba bine.

Sunt prea ușoară de manipulat psihic deoarece îmi este milă de copii din această zonă ( Rahova ) că nu au ce am eu. Iar, când scriu acum, parcă aș fi altcineva, pur și simplu nu sunt ca în realitate.

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Maturizeazate.
De ce la 15 ani umbli cu copila de 8, 9? De ce ti se pare ceva anormal sa faca pe botoasa daca atata poate la varsta ei? De ce sa iti fie mila pentru altii daca ei au ales sa traiasca asa?
Sa fi mai vesela si sa iti schimbi stilul de viata la tine inseamna sa mai cresti din punct de vedere mental adica sa te maturizezi un pic si sa faci activitati pentru varsta ta cu adolescenti de varsta ta.