| GeannyXdt a întrebat:

Buna Tpu.Cum as putea sa ma ingras repede? Am 37 de kg si mie se pare ca sunt slaba. oricum sunt si scunda si multi imi zic ca arat bine, dar vreau sa ma mai ingras.Retete cv? Idei?

Răspuns Câştigător
| Lamaitzza a răspuns:

laughing). Te pomenesti ca n-ai din ce alege : ciocolata, prajituri, biscuiti, inghetata eu stiu. laughing

5 răspunsuri:
| Lamaitzza a răspuns:

Mananca seara, nu conteaza ce, dar seara.Insa daca mananci dulciuri seara in cateva zile o sa se vada tongue

| GeannyXdt explică (pentru Lamaitzza):

Cam ce dulciuri?

| Lamaitzza a răspuns (pentru GeannyXdt):

laughing). Te pomenesti ca n-ai din ce alege : ciocolata, prajituri, biscuiti, inghetata eu stiu. laughing

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Draga mea, lasa natura sa-si urmeze cursul. Orice cantitate de grasime in plus se depune pe undeva-pe interiorul arterelor, in jurul taliei, ori formeaza pungi de celulita.Cu timpul organismul nu v-a mai,, lupta,, cu aceeasi putere la eliminarea grasimilor si vei fi mai preocupata sa scapi de ele decat esti acum sa le acumulezi.Pentru o dezvoltare frumoasa foloseste gimnastica, iar asta iti v-a da si pofta de mancare cat sa te dezvolti suficient de armonios.Bafta.

| Dan1989P a răspuns:

Buna! Depinde de inaltime. Dar daca vrei musai sa te ingrasi trebuie sa mananci paine alba, fripturi care sa contina grasimi si dulciuri.Bafta!

| SabinaB a răspuns:

Mananca margarina cu zahar pe paine, sau multe dulciuri...