Întrebare recomandată | tslex a întrebat:

Cum as putea sa mi motivez prietena, sa si creasca increderea in ea?
Nu se place deloc. spune mereu ca e slaba, ca are picioare de barza..nu vrea sa poarte rochii...si chiar e o fata frumoasa si nu sunt subiectiv..este slaba e adevarat.dar nu exagerat cum spune ea..Cum as putea sa o scap de acest complex? Complimente i am facut si ii fac mereu...

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Spune-i ca un baiat cu personalitatea si valoarea ta nu s-ar fi indragostit niciodata de o fata oarecare, daca ea nu ar fi cel putin frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deschidei ochii, fi alaturi de ea si ai rabdare. Sotia mea la inceput nu avea deloc incredere in ea datorita familiei care ia inoculat in cap ideea ca nu e buna de nimic, si ca nu o sa se descurce in viata. Eu i-am aratat ca o schimbare de atitudine ii aduce mai multe beneficii. Insa e o singura conditie. Sa vrea si ea asta.
Spor.

| NoNameexd a răspuns:

Fetele mereu sunt nemultumite de cum arata, nu toate.dar majoriatatea. Poti sa porti o discutie serioasa cu ea, sa-i zici cat de minunata e, ca e frumoasa si ca pentru tine e perfecta. Poate asa poti sa o mai incurajezi.Bafta!

| Mary1904 a răspuns:

Bine ca nu te bate la cap ca e grasa (cum fac majoritatea) laughing Glumesc. Pai fii alaturi de ea, explica-i ca e frumoasa asa cum e si ajut-o sa uite de complexe. Suntem oameni, nimeni nu e perfect, explica-i asta... spune-i ca e perfecta pentru tine, exact asa cum e. Bafta!