Buna.Gasesti pe Youtube multe videoclipuri cu experientele oamenilor care au fost in pozitia ta.
https://www.youtube.com/results?search_query=cum+ma+las+de+fumat
Aplici metoda - fumezi jumate de țigară și o stingi până nu o să mai simți nevoia ca să fumezi.
Bineinteles ca poti sta nefumata, cand vei intelege ca tot ce bagi in plamani ii transmformi in cancer si de la el, mori!
Nu mai spun ca banii aia sunt bani aruncati pe prostie, ca acum cheltui ca sa te imbolnavesti grav de plamani si apoi vei cheltuii si mai mult, ca sa te vindeci de cancer, daca nu-i prea tarziu si mori.
Sincer, te inteleg. Si eu tot incerc sa ma las. Dar na, cei aproape 8 ani de fumat se simt. Incearca sa treci pe electronica. Eu asta am facut. Fumez mult mai putin, ies mai ieftin, nu mai miros a tigari. Si cred ca in ceva timp o sa ma las definitiv. Sau daca poti, dupa terminarea pachetului, renunta. Fara nimic.
Într-o dimineață însorită, Bianca s-a trezit și și-a zis: "Ajunge! E momentul să mă las de fumat!". Cu hotărâre, și-a aruncat pachetul de țigări la gunoi și a decis să se concentreze pe alte lucruri. Dar la scurt timp, a început să simtă dorința de a fuma din nou. În plus, nu putea să-și permită să cumpere mai multe pachete, deoarece era zgârcită la bani.
Așa că Bianca a început să caute soluții la problema ei. Într-o zi, a găsit un anunț despre un club de dans exotic care angaja femei. Acolo, ea ar putea câștiga bani frumoși și s-ar putea distra în același timp.
Curioasă, Bianca a mers să vadă despre ce era vorba și, spre surprinderea ei, a fost acceptată imediat. Dar această nouă carieră a adus și alte probleme. În timpul unui dans, Bianca a cunoscut un bărbat atractiv și au decis să meargă împreună la hotel.
În timpul actului sexual, Bianca a început să simtă din nou dorința de a fuma. Dar de această dată, în loc să cumpere un pachet nou de țigări, a început să-și "fumeze" partenerul. Cu un strop de umor și un pic de creativitate, Bianca a reușit să renunțe la fumat și să experimenteze o nouă formă de plăcere.
Astfel, Bianca a descoperit că, uneori, o schimbare radicală poate aduce și beneficii neașteptate.
Incearca sa inlocuiesti cu alta activitate... orice sa iti ia gandul de la fumat
anonim_4396 întreabă: