| elena_3173 a întrebat:

TPU! Cum se face ca atunci cand pui o intrebare si nu precizezi nimic despre funda nu-ti raspunde nimeni, iar cand din intamplare apare cuvantul funda toti sar sa-ti raspunda? Are funda aia aur pe ea sau pur si simplu pentru a ne mandri ca avem miliarde de raspunsuri bune, premiate cu funde?

Răspuns Câştigător
| LoveBonJovi a răspuns:

Aşa se face deoarece au apărut tot mai mulţi pe TPU care gonesc după vânt.
Funda aia nu are nimic special, nu ne ajută să ne mândrim cu nimic. Mai ales la întrebările de genul "Cine ştie la ce număr mă gândesc are fundă".
Pe mine personal nu mă impresionează deloc fundiţele şi nici nu mă ajută cu nimic.
Am 3 funde, dar nu cred că sunt mai prejos decât cineva care are 4564651614647464.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aici mai sunt utilizatori disperati dupa funde, chiar daca si eu am o multime macar le-am meritat nu m-am milogit sa mi le dea si apreciez gestul ca miau lasat funda. Dar nu toti stau cu mainile in san mai raspund la intrebare.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Bună.
Aici pe TPU nu pe toți ne interesează fundițele.
Majoritatea răspundem din plăcere și chiar vrem să-i ajutăm pe ceilalti.
Adevărul este că mulți cer fundițe dar pentru asta trebuie să dea un răspuns cât mai bun, folositor, inteligent.
Fundițele la urma urmei nu ne ajută cu nimic, doar ne dă 100 de puncte în plus.
Nu toți sar la întrebările la care se precizează că se oferă fundiță.

Toate cele bune!happy

| AsAndreea03 a răspuns:

Buna... Ma bucur ca si tu ai oservat asta...

Sunt andreea din bucuresti si am aceeasi problema

Eu zic mereu ca vreau funda deoarece sunt noua la TPU si pentru a ma integra mai usor...

Acumm daca vrei sa apreciezi intentia mea sunt foarte bucuroasa sa vorbim si inafata TPU-ului

Id meu este andreea_gheorghe27

Te pup vb!