Cartile lui Stephen King; autorul are o imaginatie atat de bogata incat lumile create de el reusesc sa se impuna in mintea oricarui cititor.Fie ca e vorba despre comunitati invadate de vampiri ca in "Salem"s lot", fie ca este vorba despre individualitati omenesti stapanite de demoni interiori asa cum i se intampla eroului din "Povestea lui Lisey", totul impresioneaza cititorul.Si poate ca cel mai interesant argument in scurtul meu comentariu ar fi marturisirea autorului precum ca el insusi s-a speriat de ceea ce se intampla in ultima sa carte.Atmosfera creata de King in romanele sale a atras multi regizori; aproape toate cartile sale au devenit filme iar cel mai cunoscut dintre ele ar fi "Shining".
Totul se plateste(James Hadley) si Procesul (Steve Martini)sunt foarte super pe langa Zece negri mititei pe care sunt sigura ca ai citit-o, pe mine ma tine mereu in suspans
Buna si va multumesc pentru raspunsurile date
In schimb, este trist sa vad ca doar 2 oameni au raspuns. Asta ma face sa cred ca din ce in ce mai putina lume citeste
In genul asta de literatura, cel mai mult imi place Dean R. Koontz. Prima carte citita si cu cel mai puternic impact - 'The House of Thunder' (atmosfera inegalabila, mult mai puternica decat ar putea fi cea dintr-un film; cam asta e principalul atu al autorului, dupa parerea mea, crearea atmosferei). Iti las o lista orientativa: http://en.wikipedia.org/wiki/Dean_Koontz_bibliography