| pink96 a întrebat:

Buna TPU big hug deeci pe 30 octombrie o sa plec in excursie cu clasa la straja si acolo o sa dam o petrecere de halloween big grin. pana atunci ar trebui sa ne facem niste costume, numai ca nu prea stiu in ce m-as putea costuma.imi puteti da si mie niste idei pentru niste costume mai usor de confectionat. cea mai puna idee primeste fundooiii big grin astept ideile voastre, mersi mult :*

Răspuns Câştigător
| justme_2041 a răspuns:

Hey buna, eu zic asa:
iei o rochie pe care o ai, un pic sa para rupta, parul ciufulit, si te machezi ca si cum ai fi taiata pe fata, adica cu creion de ochi, dar sa fie rosu sau mov, te dai cu rimel, apoi te stergi cu un servetel, sa mara ca e scurs,. si cu o coroana intr-o parte
sanatate si multi pupici:*:*:*
bafta.si succes:*:*:*
distractie placuta:*:**:

3 răspunsuri:
| pink96 explică:

Justme mersi mult pentru tot :*

| Ramooon a răspuns:

Pai o vrajitoare este usor de adunat de ici de colo, o palarie, o matura, o rochie neagra, un machiaj scary, de asemenea o tiganca fuste lungi colorate, niste codite, un batic (evident pus pe post de bandata, vrem totusi sa aratam bine). O supereroina, niste colanti, pe deasupra o pereche de boxeri, o pelerina, o masca pe care o desenezi pe un material o decupezi e usor de facut, o rogi pe mama sa o tiveascatongue. hannah montana, o peruca blonda nu cred ca e greu de procurat si niste haine care iti plac tie mai mult. Sper ca ti-am fost de ajutortongue Bafta