Da crescut in inaltime nu stiu daca te v-a ajuta, dar de slabit vei slabi garantat.
Daca esti atenta la ce mananci poti slabi 5 kg in 2 saptamani.
Cu siguranta vei slabi, mai ales daca ai si o masa echilibrata, daca te bazezi pe fructe, legume. de inaltat sincer nu cred, depinde si de varsta pe care o ai. daca ai pana in 16 ani eu zic sa te apuci de innot, baschet sau handbal, cu siguranta te vei inalta! sper ca te-am ajutat, te pup si ai grija de tine :*
In inaltime nu te ajuta sa cresti,de slabit o sa slabesti,dar nu mult, daca nu faci exercitii fizice.Ia-ti ceva greutati cu tine, punele intr-un rucsac, sa-ti fie mai greu, sa consumi mai multa energie.Pt jogging nu trebuie sa astepti sa se incalzeasca.Nordici fac sport si jogging chiar si iarna.Tin minte ca am vazut la stiri un reportaj in care aratau fete cu caciula in cap si alergand.Acolo 50% dintre oameni fac sport, chiar si la 70 ani.
NU UITA corpu se dezvolta in functie de necesitati. Daca faci sala iti intaresti sau cresti muschii i functie de ce greutati folosesti.La fel e si cu cresterea in inaltime.Ma bucur ca macar tu faci ceva sa cresti in inaltime pentru ca la noi e o "boala" la fete, majoritatea nu depasesc 1.60-1.65.
In inaltime poti creste daca determini corpu sa se dezvolte pentru asta, practicand orice sport care necesita sarituri, gen Bachet, Volei etc.
Daca mai vrei sa vb despre asta lasa-mi idu in mesaj.
Sper ca te-am ajutat
Ceao :*:*:*
Asta va invata cine le preda.Adevaru e ca nu ajuta nici una nici alta.Dezvoltarea minti o faci cand ii dai de lucru, cand folosesti mintea, la fel si cu corpul. Yoga sunt doar niste intinderi prostesti pentru care va prostesc unii sa dati bani
Creierul uman este cumpus din doua emisfere cereblare.
Emisfera stanga este logica, rationala, matematica, aristotelica, stiintifica, calculata.
Emisfera dreapta este intuitiva, ilogica, irationala, poetica, platonica, imaginativa, romantica, mitica, religioasa.
Yoga iti imunatateste emisfera dreapta a creierului