| cristi28george a întrebat:

daca imi iau procesor-Intel-core-i5-3350p, o sa imi apara 8 nuclee la sistemul de operare?
sa raspunda numai cine stie! dau funda!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e mare filozofie, iti vor aparea 4, cate are.

| cristi28george explică (pentru anonim_4396):

Pai mai are 4 threaduri! am zis frate, sa raspunda cine stie!
deci mai are cate un nucleeu virtual pe langa cel real..de ce te bagi daca nu sti?!
m-am interesat la un servis de calculatoare si apare 8 nuclee! uite aici
http://ark.intel.com/products/69114
si numai raspundeti ba aiurea, daca habar nu aveti pe ce lume traiti!

| anonim_4396 a răspuns (pentru cristi28george):

Stiam si eu ca are inca 4 nuclee virtuale. Bine ba, arata-mi tu mie in CPU-Z dupa ce-ti iei procesorul cate nuclee iti arata, ok? daca te roade atat, uita-te la raspunsurile mele castigatoare, dupa aia catalogheaza-ma cum vrei. Sanatate.

Nu ti-am dat raspunsul pana acum, am asteptat atata zile pana sa imi iau procesoru, imi arata 8 nuclee, cum vine asta "expertule"? cred ca ai luat fundele alea de la adidasi copiilorwinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru cristi28george):

Ce gesturi puierile aihee hee, de parca castigi ceva dand dovada de atata aroganta.OK, de obicei nu raspund provocarilor de pe site-urile ca TPU,fa un screenshot la programul CPU -Z ( sectiunea CPU )( vezi ce numar iti scrie la Cores, jos in dreapta, inainte sa postezi screenshot-ul ). Astept reply ( sau PM daca iti e mai la-ndemana ).

Nu am gesturi puierile, dar am specificat mai sus, sa raspunda doar cine stie! nu ma intereseaza de CPU - Z sau de altele, eu am intrebat cate nuclee apare in sistemul de operare la device menager! scuza-ma ca te-am suparat!