Pai mai are 4 threaduri! am zis frate, sa raspunda cine stie!
deci mai are cate un nucleeu virtual pe langa cel real..de ce te bagi daca nu sti?!
m-am interesat la un servis de calculatoare si apare 8 nuclee! uite aici
http://ark.intel.com/products/69114
si numai raspundeti ba aiurea, daca habar nu aveti pe ce lume traiti!
Stiam si eu ca are inca 4 nuclee virtuale. Bine ba, arata-mi tu mie in CPU-Z dupa ce-ti iei procesorul cate nuclee iti arata, ok? daca te roade atat, uita-te la raspunsurile mele castigatoare, dupa aia catalogheaza-ma cum vrei. Sanatate.
Nu ti-am dat raspunsul pana acum, am asteptat atata zile pana sa imi iau procesoru, imi arata 8 nuclee, cum vine asta "expertule"? cred ca ai luat fundele alea de la adidasi copiilor
Ce gesturi puierile ai, de parca castigi ceva dand dovada de atata aroganta.OK, de obicei nu raspund provocarilor de pe site-urile ca TPU,fa un screenshot la programul CPU -Z ( sectiunea CPU )( vezi ce numar iti scrie la Cores, jos in dreapta, inainte sa postezi screenshot-ul ). Astept reply ( sau PM daca iti e mai la-ndemana ).
Nu am gesturi puierile, dar am specificat mai sus, sa raspunda doar cine stie! nu ma intereseaza de CPU - Z sau de altele, eu am intrebat cate nuclee apare in sistemul de operare la device menager! scuza-ma ca te-am suparat!
RAY întreabă: