Poti sa incepi cu cele mai cunoscute: Death Note, Tokyo Ghoul, Attack on Titan, Haikyuu, Kuroko no basket, Code Geass. (astea fiind serii mai scurte) sau sa incepi serii mari:Naruto, One piece, Bleach, Fairy Tail. Astea sunt mainstream, dar acum depinde si de varsta ta. Poti sa intri pe myanimelist si sa cauti ce anime doresti. Exista 5 categorii de varsta: kodomo(pentru copii, animeuri ca Pokemon de exemplu), shoujo(pentru adolescente), shounen(pentru adolescenti), seinen(barbati 18-30 ani), josei(femei 18-30 ani). Dar asta nu e litera de lege. Exista adolescente care se uita la shounen si adolescenti care se uita la shoujo.
Pentru orice varsta da, eu nu stiu ce varsta ai dar stiu ca esti de mult prea matura psihic pentru anime-uri, iti recomand Hikaru no Go.
Animeurile sunt pentru spalat si prajit creierul sa nu mai stii ce e cu tine. Psihologii au tot mai mult de lucru.
This fucken' bait.
Cand eu vorbesc in limba materna care e si a ta iar tu raspunzi intr-o limba de Turn Babel e limpede ca aduci dovezi in sprijinul afirmaiei mele.
Exact amice, exact.
Eu când eram mic mă uitam la Regele Shaman.
Cred că da, sunt pentru orice vârstă.
Anime-urile sunt pentru orice varsta. Cele mai bune anime-uri sunt: Death note, itazura na kiss, kamisama hajimemashita, maid sama, lovely complex. Inafara de primul, celelalte sunt de dragoste-comedie
Da, anime-urile sunt pentru orice varsta. Cunosc persoane si de 10 si de 16 si de peste 30 de ani care se uita la anime. E ca si cum te-ai uita la seriale normale, doar cu grafica mai interesanta, nu cu actori reali.
Cateva anime interesante ar fi:
1) Sword Art Online - E despre anul 2030 cand oamenii sunt blocati in jocuri video. E despre drama. dragoste. ceva clasic dar si fain Cred ca are vreo 3 sezoane a cate 24 de episoade.
2) Log Horizon - tot ceva despre oameni blocati in jocuri video care incearca sa se impace cu viata de acolo si sa lupte fiecare pentru a deveni cel mai bun jucator.
3) Si evident. Naruto. despre care banuiesc ca ai auzit
Astea sunt cele mai faine. Enjoy! ^^