Nu neaparat, depinde de context. Poate ti-a zis asa ca tu poate auzi numai ce-ti place si face doar ce-ti place, neavand treaba cu restul lumii asteia.Adevarul e ca fiecare e in lumea lui.
Cel mai probabil DA, fiindca respectiva persoana prin ceea ce ti-a transmis a incearcat sa-ti sugereze intr-un mod cat se poate de "elegant" ca de fapt...esti suferinda.
Din puctul ei de vedere inseamna ca nu esti in tiparele sale de normalitate si banal.
Poate insemna si ca nu ai toate tiglele pe casa. Depinde in ce context, cine iti spune asta dar asta nu inseana nimic. In realitate fiecare traieste intr-o realitate a lui proprie fara sa fie sarit de pe fix. Oamenii sunt extrem de diferiti, au vise, dorinte, domenii de interes f diferite. Incepand de la simpla placere a unui gust alimentar pana la viziunea asupra lumii nu gandim la fel.
Mie mi se spune des. Eu sunt o optimista si o visatoare. Oamenii imi sugereaza ca ceea ce vreau eu nu o sa se indeplineasca sau chestii de genul. Alteori imi spun asta referindu-se ca stau pe internet. Nu e o insulta neaparat, desi pe mine ma deranjeaza.
Nu neaparat, poate insemna ca esti neatenta sau impiedicata, depinde de context si de ce avea persoana respectiva in gand cand a spus-o
AlexandraMari întreabă:
ILoveWeekends întreabă: