| Yaesmin a întrebat:

Dacă o persoană îți zice că ești în lumea ta asta înseamnă că vrea să zică că ai probleme cu capul?

Răspuns Câştigător
| Samariteanul a răspuns:

Nu neaparat, depinde de context. Poate ti-a zis asa ca tu poate auzi numai ce-ti place si face doar ce-ti place, neavand treaba cu restul lumii asteia.Adevarul e ca fiecare e in lumea lui.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Cel mai probabil DA, fiindca respectiva persoana prin ceea ce ti-a transmis a incearcat sa-ti sugereze intr-un mod cat se poate de "elegant" ca de fapt...esti suferinda. big grin

| mentholinks a răspuns:

Din puctul ei de vedere inseamna ca nu esti in tiparele sale de normalitate si banal.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Poate insemna si ca nu ai toate tiglele pe casa. Depinde in ce context, cine iti spune asta dar asta nu inseana nimic. In realitate fiecare traieste intr-o realitate a lui proprie fara sa fie sarit de pe fix. Oamenii sunt extrem de diferiti, au vise, dorinte, domenii de interes f diferite. Incepand de la simpla placere a unui gust alimentar pana la viziunea asupra lumii nu gandim la fel.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Mie mi se spune des. Eu sunt o optimista si o visatoare. Oamenii imi sugereaza ca ceea ce vreau eu nu o sa se indeplineasca sau chestii de genul. Alteori imi spun asta referindu-se ca stau pe internet. Nu e o insulta neaparat, desi pe mine ma deranjeaza.

| karmenţelină a răspuns:

Nu neaparat, poate insemna ca esti neatenta sau impiedicata, depinde de context si de ce avea persoana respectiva in gand cand a spus-o