Nu o sa mori virgin din cauza aspectului, dar categoric lipsa de socializare in realitate, timiditatea, incapacitatea de-a purtat o conversație fara sa plictisești, stima de sine scăzută, dap te vor ucide
Mie mi s-a spus ca sunt dragut pentru ca sunt timid. Toate astea au fost numai niste minciuni :-(( si o sa mor virgin.
Timiditatea e "drăguță" până într-un punct, orice fel de exces dăunează
In loc sa bocești mai bine caută soluții
As bici dar nu mai am lacrimi.
Oricum mersi de sfat, sa ai o zi minunata.
Deja e ruinată, mulțam oricum
Baftă pe viitor sa scapii de povara grea a virginități...
Pai tu ai scapat si tot o trista esti?
"Timiditatea e "draguta" pana intr-un punct.
In loc sa bocesti Mai bine ai face ceva in legatura cu asta"
Nie-nie-nie ce rea esssti maaa.
Dar nu este urât este doar troll
Randalltriboy
Randalltriboy
Rank 1.435.091 din 1.435.091
Înregistrat la 31 Iul 2021
Ultima logare: 31 Iul 2021
Utilizator Junior
Ba sunt urât
Categoric nu sunt atât de patetică sa fiu tristă dintr-un motiv atât de... prostesc
Le am pe ale mult mă serioase de atât, și cu strenagul gat tot a-și glumii
Da da categoric eu TE si cred ca nu te-a afectat niciodata nimic din ce se intampla pe TPU. Esti imuna la asa ceva. Strong.
Mai taci ma Endo cu pateticul Tau cu tot, numai ipocritul ala care zicea ca lui ii place numai femeile, alea alea si El cand Colo se dadea numai cu fete.
Pai ma cu voi daca cineva intra trist, iese depresiv in pnm, daca il numiti incontinuu patetic, ratat, fatalau, plangacios, tot tacamul si chestia Mai amuzanta este ca VA credeti si persoane Mai bune cand de fapt asta e numai o masca. Trebuie sa fie maso sa se imprieteneasca cineva cu voi.
*Hug, chiar aveam chef de scandal *
In primul rand nu mă consider superiora fata de nimeni, și n-am pic de aroganță când zic asta
Pur și simplu nu mă ating chesti din astea mai ales când ai trecut prin destule rahaturi serioase
Mă simt complimentata că am fost asociată cu favoritul meu, Endorică
Când o să crești mai mare o să realizez și tu că ai fost patetic :*
Aaa deci tu ai vrut sa ajuti, hehe, kiss pe obrajor astia da amici nu ca tine hecate(stiu ca vezi asta). Ceee dragut din partea ta. Pai stiu si eu ca imi fac probleme din nimicuri. E enervant sa mi se tot repete, mai ales de la tine.
Numai aia care nu incearca mor virgini, daca incerci constant o sa gasesti ceva.
NCristian întreabă:
Ratatinviata întreabă:
BUBULINA întreabă: