| Merrycriss a întrebat:

Buna TPU daca un baiat iti spune ca ii este dor de tine si ca vrea sa te vada si vb foarte mult cu tine inseamna ca te place?

Răspuns Câştigător
| DennyxD a răspuns:

Pai nu il cunosc ca sa imi dau seama ce gen de baiat este el si ce crede despre tine,oricum nu putem citi gandurile,dar daca sunteti prieteni buni sau vorbiti de mai mult timp si pare sa fie serios, nu sa faca misto e posibil sa te placa, doar ca in unele cazuri unii mai fac si misto daca abia te cunosc sau daca pur si simplu n-au ce face:-s
Oricum e o diferenta intre a placea pe cineva si a iubii.Deci daca cumva te place, cum te place pe tine e posibil sa placa si alte fete.Adica la aspectul fizic, e normal sa placa si altele.
Ca ne mintim singure daca spunem ca noi placem doar un baiat, si restul sunt urati.Pentru ca nu e asa,chiar si cand iubesti o persoana daca vezi un tip frumos care arata bine normal ca iti place de el in sensul ca iti place aspectul lui fizic, insa nu sa fii indragostita de el, sa il iubesti si de astea.

Fundita?:*

3 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Da. asa fac si eu. :p

Apache
| Apache a răspuns:

Da...in general da
cel putin la mine.cam asa e...

| ionela96 a răspuns:

Posibil sa te placa... posibil sa te considere o amica foarte buna... thinking ai grija, pentru ca si eu credeam ca un anumit baiat ma place dar pana la urma s-a dovedit ca de fapt el ma considera o foarte buna prietena straight face