| Jany123Jane a întrebat:

Buna, TPU! Daca voi mergeti pe strada cu mama voastra, ea se intalneste cu o femeie, pe care voi nu o cunoașteți, dar o cunoaste mama voastra, o salutati si incepeti sa zambiti fara motiv la ea? Sau la el, daca e barbat. Si zâmbiți incontinuu pana plecati? Mama spune ca sunt nebuna, ca sunt proasta, aroganta, ca nu zambesc oamenilor pe care nu ii cunosc, ca nu ii bag eu in seama. Multi nici nu se deranjează sa imi raspunda (chiar si neamurile).

12 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Nu esti nici nebuna nici aroganta, esti cat se poate de normala. Zambesti doar cand simti sa faci asta, nu trebuie sa te fortezi cu un zambet fals cara nu inseamna nimic... Ii poti saluta si cam atat, este suficient, nu trebuie sa te prefaci ca te bucura prezenta lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti fi doar amabilă și asta-i tot

| AndreeaWTS a răspuns:

De salutat, e frumos să saluți dacă e o cunoștință a mamei tale.
Dar să zâmbești tot timpul fără rost, poate fi cam straniu... laughing

| IhNomUhNitPARIS a răspuns:

Maicata are problene mai grave decât depresia și atacurile de panica.
Sunt cunoștințele ei nu ale tale, și dacă nu ii cunoști nu le poți zâmbi mecanic ca asa vrea mama ta, trebuie sa simți sa faci un astfel de gest, sa cunoști persoana, persoanele respective indiferent ca e bărbat sau femeie, pai dacă ii vei zâmbi la un bărbat ca asa vrea mama ta cine știe cum va interpreta omul respectiv zânmbetul tău cuceritor, dacă e bolnav psihic va crede ca îl placi, sau cine știe ce ii va trece prin cap.
Deci dacă ala sta de vorba cu mama ta tu trebuie sa zâmbești continuu rolling on the floor mare e gradina ta doamne, ai putea sa saluți ca nu e ceva anormal dar sa zâmbești în continuu asta mi se pare absurd. Mama ta își ia pastilele pentru depresie și atacuri de panica?

| IhNomUhNitPARIS a răspuns (pentru IhNomUhNitPARIS):

Putea sa se rezume la,, a fi arogant", nu sa te numească nebuna.
Tu ești o fata foarte frumoasa cu chip de îngeraș, nu ești nebuna, ești rațională și deșteaptă :*:*

| Jany123Jane explică (pentru IhNomUhNitPARIS):

Nu prea sunt bune.
Dar si tata e dus. Am terminat anul 2 de facultate cu 9.87, iar el se ia de mine intruna, imi vorbeste urat, tata imi da peste nas ca nu am prieteni, mama vrea sa ma comport ca o baba. Nici nu stiu cum sa ma comport.
A ajuns tata sa imi spuna sa imi fac prieten sa plec de acasa. Nu stiu daca spune serios, dar o spune des.

| Jany123Jane explică (pentru Jany123Jane):

Azi m-a facut in toate felurile ca a varsat dero in prajiturile mele si ca l-am intrebat de ce nu le-a bagat in dulap...

| IhNomUhNitPARIS a răspuns (pentru Jany123Jane):

Da, și taică-tu are probleme psihice și mama ta, ma mir cum nu s-o transmis și la tine, ca de obicei bolile psihice sunt ereditare.
Nu i s-o potrivit, nu a fost la medicul potrivit, posibil sa aibă rezistenta la tratament deoarece depresia ei este cronica dar clar o avansat, nu îmi permit sa spun în ce o avansat ca e mama ta, depresiile netratate pe perioade îndelungate avanseaza în boli mult mai grave.
Pai 70-80 % din tineri sunt analfabeți și taică-tu nu o apreciat ca ai obținut o nota asa mare, asta denota... Din nou nu îmi permit sa jignesc, ma abțin, și nu sunt în măsura sa judec ca și eu am depresie și anxietate, dar nu e frumos sa se comporte asa cu tine, mai ales ca ești unicul lor copil.
Eu ma topesc când îți vad poza, ești un îngeraș de fata, o scumpa dulce și cuminte și ei te ataca neîntemeiat din orice lucru când ei cred ca nici ecuații de gradul I și II nu știu. Eu zic sa nu mai stai mult acolo ca ei nu te apreciază, nu te iubesc, se comport cu tine mai rău decât cu un străin sad

Dacă o spune des, o spune serios crede-mă, ar trebui sa fi tu însuți mereu nu sa fi ceea ce vor unii sa fi, dacă nu mai ești tu însuți, te ai pierdut ca persoana, ca ceea ce erai, te ai pierdut tu însuți, valorile tale, principiile tale, totul s-o dus la vale, doar ca asa vor unii sa te vadă, și ghici cine? Tocmai părinții!, cei care ar fi trebuit sa te iubească cel mai mult pe lumea asta, cei care ar trebuie sa te sprijine moral nu sa te judece, cei care ar trebui sa te ridice nu sa te vadă la pământ.
Nu e ok sa stai cu oameni cu probleme fiindcă cu timpul le poți copia tiparul gândirii ajungi și tu sa o iei pe aratura.
Te pup dulce frumy :* fi tare! Tu ești o scumpa, nu nebuna, ești foarte inteligenta.

| Jany123Jane explică (pentru IhNomUhNitPARIS):

Mersi happy

| IhNomUhNitPARIS a răspuns (pentru Jany123Jane):

Sa fi iubita. :*:*:*:*

| anonim_4396 a răspuns (pentru Jany123Jane):

Păi atunci incearca sa iti faci un prieten sa pleci de acasa.e greu de trait cu niste părinți ce nu mai poti intelege nimic de la ei.tu ai 21 de ani esti fată, ce mai aștepți?

| Jany123Jane explică:

Am 21 de ani.