| ɐunʇzɐ a întrebat:

Dati-mi si mie niste statusuri triste, si prin care sa dovedesc ca nu-mi pasa de o pers. desi nu e advsadcrying aa si nu vreau sfaturi gen prin status nu dovedesti decat ca iti pasa si asa mai departe

dau [fundita] :X besk (cele mai multe si cele mai impresionante statusuri o s-o primeasca)tongue big grin

Răspuns Câştigător
| SeniiiOritta a răspuns:

1.-Nu ma iubesti? Nici eu! -Hai draga. Nu vezi c`am uitat de tine? --Nici nu`mi pasa. -Iti vine bine? Eh. Crezi ca eu mai tin la tine? --Da! -Nu ma ranesti! Dar imi areti cat de copil esti!

2.Huh laughing Stii ca te-am iubit odata? Ai uitat ca vremea aia a trecut! Hai jet! Nu`mi pasa de tine! Ia-ti "dragostea", Si pleaca din fata mea! Nu stii ca o femeie trebuie respectata? Hai mars! Ca nu's dragastoasa! smug

3. Eh. Iubire? Neea! Papusa? Nici atat! Copilaroasa? Vezi'ti de treaba ta! Hai pleaca! Pleacaa! Nu vezi ca nu esti dragostea mea?

4. Hai jet pa! Si atat! Imi areti cat de copil esti? M'a durut? Nee! N-am simtit nimic pentru tine! Daca ma iubesti va fi bine. Daca nu tot asa! Iti voi spune. Hai jet paa!

5. Oh da laughing Copila de mine happy Te-am iubit? A fost bine? Nu. Nici pe aproape! A fost rau? Nici atat! M-ai iubit? Fii serios rolling on the floor! Dar atunci? Am vrut sa vad cum e dragostea. Cum e? Bolnavicioasaaa smug!

5. -Buna!
-Buna!
-Am fost impreuna?
-Da. Chiar asa laughing
-M-ai iubit?
-Doamne fereste!
-Ok ok!
-Hai pleaca! Hai jet paa! :*

6. Hai sa uit de tine macar 1 zi happy. Sa ma distrez cu prietenii! Ei sunt mai importanti pentru mine! Nu sunt asa de jegosii` ca tine! :X

7. Nu te-am iubit. Nu te-am ranit! Nu ai fost al meu! Nu te voi iubii mereu!

8.Am uitat de tine. Dragostea a batut la usa la mine. i-am spus bye-bye! Ca am o am de vizionat pe Cheryh Clye! :X

9. Lasa`ma cu vrajeala oh go on M`ai iubit. ti-am spus bye bye. Nu pleci? Nah stai asa! Ca nu ma las eu la tine sa`sa! Nu pleci? Sa`ti fie de bine. te-am iubit happy Dar ai plecat. M`ai lasat ca pe un rahat straight face laughing

10. Hai jet pa iti spun bye bye! De azi traiesc fara tine. Fara el! Doar prietenii mei Nu's molipsitori! Deci. Hai jet. Intru in decor :X!

11. Ha? Eu am fite? Nu. Ti se pare tie! Ti-a intrat prostia in cap!

12. Si spun stop! Tu ai ridicat riscul! Eu am ridicat discul! Cantecul s`a oprit! Shht! inchide`ti pliscul!

1 răspuns:
| Irmmma a răspuns:

Păi uite, eu iti propun un site ca să ai de unde alege :).
http://sweety-things.weebly.com
Sper că te-am ajutat!:)Te pup :-*.Pa, pa;)