| Aleexaandra a întrebat:

Dau funda!:* Am un coleg foarte ciudat, ii place sa ma enerveze, si pe mine, si pe ceilalti, dar indiferent ce-i spunem el continua ba sa ne pocneasca degetele in fata sau bate puternic din palme[pe neasteptate] ca sa ne sperie, ba imi trage banca de pe care stau, ba ma stropeste cu apa in fata.straight faceetc. Ce sa-i fac ca sa inceteze? I don't want to see

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună @Alexxa16rock! Dacă ați epuizat toate variantele, cred că cel mai corect ar fi abordarea subiectului la ora de dirigenție, deschis, iar cei agresați să-i mai explice motivele pentru care sunt deranjați de el, să-i spună că nu este pâră ci un mod civilizat de ași rezolva problema.
Mari succese și o zi cu zâmbet!

2 răspunsuri:
| rossyta123 a răspuns:

Pai spune-i dirigintei tale sa te mute apoi nu-l mai baga in seama si fa cat mai posibil sa nu te mai dai ochii in ochii cu el.Adica intr-un cuvant evita-l de tot.Lasa-l in pace.Sa ma anunti daca a mers.paaa!

| alexutza003 a răspuns:

Ar trebui sa va puneti toti cei care sunteti enervati de ala sa ii trageti o sperietura calumea si poate se va invata minte asa tu singura n-are rost sa te pui cu el