| twopeist15 a întrebat:

De cateva zile fac sport.Fac de vreo 3-4 zile tractiuni la bara si flotari si alerg.Fac in jur de 40 de tractiuni si flotari in jur de 65 si alerg 8 km pe zi..Mananc bine, beau lapte si mananc produse din lapte si multe fructe..Beau foarte putin acidulat.Sucurii nu mai beau mai ales cola.Beau doar apa minerala si multa apa plata, in jur 4-5 litri pe zi de apa..Si mai beau si niste pastile care contin vitamine si alte cele.Ce credeti s-ar pune ceva masa musculara pe mine? Scuzati categoria dar e cea mai vizualizata.

Răspuns Câştigător
| vlad89c a răspuns:

E important sa ai 4-5 mese pe zi, si multa carne (nu prea conteaza ce carne, eu prefer puiul). Vezi cum merge asta timp de 1 luna. Cu exercitiile sa ai grija cum le faci, nu trebuie in fiecare zi pentru ca te supra-antrenezi si in loc sa creasca muschii se micesc.
De exemplu fa luni flotari, 4 serii de 15 flotari dimineata si tot atata seara (sau cum vrei sa le pui), marti alearga, miercuri tractiuni, tot pe serii, joi alearga, vineri flotari, pauza duminica tractiuni (vezi tu cum le pui)
Sa bei si foarte multa apa. Daca se vad rezultate in 1 luna atunci e bine. Daca nu pui kilograme atunci ar trebui sa iei proteine (nu dinalea care distrug ficatul si chestii), din astea: http://www.redis.ro/......ass-r.html

Multi mi-au zis ca fara proteine nu se vad rezultate (eu am avut 53 de kg si 1.79), le-am dovedit ca nu e asa :)) (am mers si la sala).
Alea se iau intre mese si dupa antrenament.
Ar trebui sa faci si exercitii de picioare, genoflexiuni/bicicleta si de spate, tractiuni cu mainile departate mai mult.
Vezi deci cum merge asta 1 luna sau mai mult si fa-ti un program. Daca e prea usor ingreuneaza-l cu exercitii. Daca nu merge, fa cumva si du-te la sala si ia proteinele alea.
SUCCES!

9 răspunsuri:
| vlad89c a răspuns:

Cati ani ai, fata/baiat ce inaltime si cate kg? astea trebuiau spuse primele.

| twopeist15 explică (pentru vlad89c):

16 ani, 56 kg si 1.74

| twopeist15 explică (pentru vlad89c):

Joi si vineri? Vreau sa iau creatina vara asta..Vara asta vreau sa fortez si din toamna ma duc la sala...

| vlad89c a răspuns (pentru twopeist15):

Am modificat mai-nainte. joi alearga vineri flotari, sambata pauza duminica tractiuni.
Despre creatina nu stiu prea multe. Am inteles ca iti da energie si ajuta la muschi. Dar tu ai nevoie de greutate mai intai. Incearca si cu aia desi nu stiu daca e sanatoasa sau ajuta mult. Important e sa ai si vointa laughing daca e urat afara intr-o zi sa nu ramai in pat si sa dormi ci sa te duci la exercitii.

| Cosmin86 a răspuns (pentru vlad89c):

Ce program idiot ai ales si tu... flotari dimineata si seara, doamne!

p.s. : super-mass-r e un weight gainer bazat pe CARBOHIDRATI, nu pe proteine.

Daca nu stii NIMIC, nu mai da sfaturi idioate.

| vlad89c a răspuns (pentru Cosmin86):

Stiu ca am luat 5 kg in 2 luni jumate facand exercitii normale, fara sala, fara proteine, cu ''flotarile mele idioate'', tractiuni, bicicleta si 5 mese pe zi. Dupa asta m-am apucat de sala, cu ''proteinele mele'' si am mai pus 5 kg in urmatoarele 2 luni; acum tot asta fac, dar nu am planuri foarte mari, vara pui greu.

| Cosmin86 a răspuns (pentru vlad89c):

1. nu exista "fara proteine", ar insemna sa stai nemancat ( proteine = carne, peste, branza, oua, migdale, nuci, fasole, mazare, linte, naut, etc. )

2. vara de ce sa pui mai greu, eu vara pun cel mai bine big grin

3. termina cu "flotari dimineata si seara", 2 antrenamente pe zi fac doar profesionistii inainte de concurs

| vlad89c a răspuns (pentru twopeist15):

E important sa ai 4-5 mese pe zi, si multa carne (nu prea conteaza ce carne, eu prefer puiul). Vezi cum merge asta timp de 1 luna. Cu exercitiile sa ai grija cum le faci, nu trebuie in fiecare zi pentru ca te supra-antrenezi si in loc sa creasca muschii se micesc.
De exemplu fa luni flotari, 4 serii de 15 flotari dimineata si tot atata seara (sau cum vrei sa le pui), marti alearga, miercuri tractiuni, tot pe serii, joi alearga, vineri flotari, pauza duminica tractiuni (vezi tu cum le pui)
Sa bei si foarte multa apa. Daca se vad rezultate in 1 luna atunci e bine. Daca nu pui kilograme atunci ar trebui sa iei proteine (nu dinalea care distrug ficatul si chestii), din astea: http://www.redis.ro/......ass-r.html

Multi mi-au zis ca fara proteine nu se vad rezultate (eu am avut 53 de kg si 1.79), le-am dovedit ca nu e asa :)) (am mers si la sala).
Alea se iau intre mese si dupa antrenament.
Ar trebui sa faci si exercitii de picioare, genoflexiuni/bicicleta si de spate, tractiuni cu mainile departate mai mult.
Vezi deci cum merge asta 1 luna sau mai mult si fa-ti un program. Daca e prea usor ingreuneaza-l cu exercitii. Daca nu merge, fa cumva si du-te la sala si ia proteinele alea.
SUCCES!

| tsal24 a răspuns:

Te-a cam luat valul. Bei pastile?