| Deliaa94 a întrebat:

Buna TPU! De ce un bărbat ma lasă cu seen? Ținând cont că i-am greșit cu niste faze am incercat sa remediez problema și să vorbim dar se pare nu vrea să îmi răspundă. Nu înțeleg de ce nu ma blochează sau să mă scoată de la prieteni măcar așa știu o treabă! Nu înțeleg de ce? Voi ce părere aveți? Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Îi este greu să o rupă brusc. Lasă-i timp să își asculte inima sau rațiunea. Mai ales dacă aveti impreună amintiri frumoase, ori v-ati pierdut printre cuvinte, zile & nopti in șir...
Ar fi bine să-l lași singur, cu gândurile lui, fara sa-l obosesti cu vorbe, intrebari sau rugăminți. Dacă îi vei rămâne dragă, îți va da cândva un semn, iar dacă nu, inseamnă că a fost afectat la maxim de anumite situatii dintre voi si nu mai vrea să continue.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să știi o treabă, dacă nu te vrea, treci la altul.

| Emma30555 a răspuns:

De ce sa te blocheze? Dacă nu ti răspunde e fix acelasi lucru.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Din exact aceleași motive pentru care și voi o faceți.Atât de o parte cât și de cealaltă, de ce vă este așa de greu să spuneți direct, fără glume, fără să lăsați loc de alte interpretări, fără să așteptați semne și alte zvonuri, de ce nu vorbiți între voi.Este atât de simplu,spuneți exact ceea ce aveți în minte,ce aveți pe suflet,indiferent de modul cum îi spui, deși se poate și civilizat, dar măcar să știe el/ea ce să facă pe viitor.Viața este foarte frumoasă, dar este așa de scurtă.De ce să ne pierdem ani din viață așteptând o persoană nehotărâtă sau care își dorește ceva diferit față de mine? Tot mai mulți aleg să se complice, le place suferința, îndoiala, neîncrederea, de ce? Personal prefer să mi se spună că sunt tăntălău decât să mă ducă cu vorba că o să mai vedem sau o să mă mai gândesc.Cei care nu sunt capabili să se exprime liber și sincer să stea în banca lor și să nu mai distrugă și viața altora, să rămână singuri în "lumea" lor.

| floresdemayo a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

"(...) decât să mă ducă cu vorba că o să mai vedem sau o să mă mai gândesc"

Cine face asta, nu te (prea) place, ci caută altceva. Cu tine, doar pierde timpul. Poti pleca din acel moment și las-o naibii...

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru floresdemayo):

Clar,nu îmi pierd timpul și nici nu îmi fac speranțe, mie îmi place să fiu direct și sincer, îi place bine, nu îi place și mai bine, știu să îmi văd de drum.

| alexandradlr a răspuns:

Depinde cu ce faze l-ai suparat. Poate este foarte suparat dar nu are puterea sa iti spuna deoarece tinea cat de cat la tine.