| blackcat99 a întrebat:

De ceva timp mi se inampla niste chestii ciudate. laughing De exemplu l-am visat pe un coleg de-al meu, spunand niste chestii jignitoare la adresa unei fete. In acea zi, acel coleg a fost certat de diriga pentru ca a jignit o colega (aceleasi jigniri pe care le-am visat eu). Sau in timpul zilei, am ca un fel de presimtiri, care de multe ori se indeplinesc. Ce parere aveti despre asta? Vi s-a intamplat si voua?happy Funda

Răspuns Câştigător
| ThePoet a răspuns:

Este normal sa ti se intample asa ceva. Cu totii avem capacitati paranormale mai mult sau mai putin dezvoltate care se manifesta deseori prin diferite forme, exact ca si asta. Ele pot sa creasca puterea de premotinitie sau instinctul pentru diferite situatii, absolut nimic iesit din comun.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru ThePoet):

Mare prostie ai spus.

| blackcat99 explică (pentru CristiDinBucuresti):

"Mare prostie ai spus"...Motiveaza-ti raspunsul. De ce consideri intrebarea mea o prostie, atata timp cat ceilalti utilizatori au inteles ce mesaj am vrut sa transmit? Nu am avut in acea intrebare greseli gramaticale ca sa spui ca e o prostie. M-am uitat la raspusurile tale si am observat ca dai raspunsuri "la misto". Daca nu ai cu ce sa ne ajuti (cu privire la intrebarile noastre), nu te obliga nimeni, dragul meu, sa imi citesti intrebarea.

5 răspunsuri:
| Gogu06 a răspuns:

Poate presimti si ce numere or sa fie la 6/49. laughing

| chocco1995 a răspuns:

Si mie mi se intampla foarte des lucrurile astea, uneori ma intreb si eu, dar sunt sigura ca sunt niste coincidente, sau te gandesti prea mult la lucrul acela si chiar se intampla...nu stiu ce sa spun, dar stai linistita nu e ceva chiar atat de ciudat, multora li se intampla

| xPops a răspuns:

Da mi sa copiat si mie odata ce vroiam sa spun cand ma trezeam sa merg in Germania =]] stai sa-ti spun deci ma trezeam pe la un 7:30 si am visat ca ma ia fratemiu in brate imi da de mancare imi face bagaju si asa mai departe..si cand m-am trezit s-a intamplat laughing dar sa-ti spun de ce se intampla asta hearbeat nu stiu daca ma crezi dar..ingerasul tau iti va spune ce se va intampla cand te vei trezi stiu ca e prostesc ce spun da asta cred eu...