| DeniApple0 a întrebat:

Bună TPU.De curând am dat teza la matematica.Nu m-am concentrat, asa ca o sa iau un 6.Problema este ca eu sunt considera cea mai buna la invatatura, mereu cand iau 7 toti colegii imi sar in cap ca vaii ai luat un 7.Profesoara de matematica ma va certa. Daca de exemplu iau la matematica si fizica nota mai mica de 8, dirigintele ma intreaba de ce am luat nota aia.Iar eu consider ca e o intrebare tâmpită.Eu sunt mai timida si nu stiu ce sa-i spun, ce le-as putea spune dirigintelui, profesoarei si colegilor?

Răspuns Câştigător
| Aberdeen a răspuns:

De ce o consideri o întrebare tâmpită din partea profesorilor? Ei vor doar să știe cum poate un copil, de obicei bun, să scadă atât de mult, astfel să se gândească dacă undeva au greșit ei, sau elevul.
Spune-le profesorilor adevărul, că de data aceasta nu ai fost atentă dar pe viitor o să-ți dai mai mult interesul. Iar pe colegi, cu maximă sinceritate îți spun, pe ei nici nu trebuie să îi adaugi în această schemă. Nu trebuie să le dai socoteală. Dacă sunt în stare de mai bine, felicitări lor, dar de unde ți-a mai venit și cu colegii, acum, când ceea ce contează cu adevărat este teza.
Aceste lucruri care te afectează acum, vin și trec. Concentrează-te pe viitorul tău, și dacă asta implică matematica, atunci fii mai atentă, și dacă nu, atunci menține-te pe linia de plutire.
Îți doresc mult mult succes!

0 răspunsuri: