| AndreeaAndrutza16 a întrebat:

De ziua mea, in vara, mama si tata vor sa-mi ia bicicleta, desigur si eu i-am tocat la cap in legatura cu astalaughing. Astazi, am vazut un film cu un Saint Bernard, de cand era mic, pana a ajuns ditamai animalu laughing. Mi se pare un caine superb, si nu stiu cum sa-i conving pe ai mei, pentru ca ori ca imi iau bicicleta care costa 10 milioane ori ca imi iau Saint Bernardu care costa tot in jur de 10 milioane tot acelasi pret. Cum sa-i conving? Si cei care stiti mai multe despre aceasta rasa, pot sa tin cainele si afara? Nu am curtea prea mare, dar mai am o gradina in spatele casei si mai am si un catelus mai mic de vreo 7 ani.
PS : locuiesc intr-un sat si pot sa-l plimb prin multe locuri.Imi mai puteti spune informatii suplimenatre despre asta? Stiu ca dupa o anumita vreme trebuie sa-i fac o operatie si niste vaccinuri dar nu stiu ce fel de vaccinuri. Ma ajutati? :* Funditaa si voturi :X :* Merci mult :*

2 răspunsuri:
| BissiBee a răspuns:

Buna! Daca ai casa si conditiile necesare poti sati cumperi un caine, dar trebuie sa ai grija de el sal duci la veterinar sa il vaccinezi si il poti tine afara numai sa nu fie foarte frig!:*

| AndreeaAndrutza16 explică (pentru BissiBee):

Auzi ma tu nu mai vezi bine intrebarea? Eu am intrebat cum sa-i conving pe ai mei sa ma lase nu ce-mi zici tu mie aici... Vai de capu tau fato :-J