| ZappyTv69 a întrebat:

Buna TPUhappy
Deci am făcut un maare rahat.

Făceam niste farse cu niste prieteni și am sunat la MediaShop (cu număr privat) și când au răspuns le-am băgat o melodie de la Tzanca...

Problema e că după a început să vorbească femeia aia și mi-a spus numărul de telefon și că mă dă la poliție daca nu vorbesc. Se înregistrează convorbirea.

Va dați seama că am închis și acum ne-am k*t toti pe noi de frica. Este posibil să îmi dea numărul la politie?

Au trecut cam 10 minute, dar nu i-am jignit sau ceva. O amendă e tot ce ne dorim, sincer.

Deci, este posibil să mă raporteze pentru apelul asta? Menționez că a fost doar unul.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Se pare ce ei au reusit sa va faca o farsa mai buna decat ati fi vrut voi sa le faceti lor.

34 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Farsa ca farsa dar sa asculți manele? Credeam ca în 2023 lumea nu mai asculta mizerii și e mai moderna, mai culta, mai dezghetata.

| ZappyTv69 explică (pentru Emma30555):

Nu ascult. Și nici prietenii mei. Era strict asa sa facem un mișto.

A fost ideea lor, dar proasta care avea telefonul de pe care s-a sunat sunt eu :,)

Oricum, mi se face silă la propriu când vad oameni, în special copii "rupându-se " pe manele sad

| Emma30555 a răspuns (pentru ZappyTv69):

Nu ti face griji cu politia fiindca ai sunat o singura data nu se problema de hartuire...

| ZappyTv69 explică (pentru Emma30555):

Ne-am dat seama, eram speriați pe momenthappy