| Corobana_Stefanel_1990 a întrebat:

Deci, am fobie! de PAIANJENI! Nu-i suport nici cum! Nu vreau sa-i vad deloc! Mi-e foarte sila de ei si asat creaza frica! Aseara am iesit pe balcon sa iau aer dar cand deschid usa un paianjen atarna de panza pe langa usa si pana am aprins lumina nu l-am vazut asa ca atunci cand am aprins-o am dat cu capul in el si mi s-a agatat de frunte! Imaginati-va! era si mare si cu picioarele alea imense si ascutite...M-am speriat rau de tot.Ok trece o ora si ma culc! Adorm si pe la 2 dimineata deschid ochi.asa fara sa vreau si din speriatura trasa cu cateva ore in urma a rezultat o halucinatie ca pe perna era un paianjen,dublu cat ala vazut! Am tipat foarte tare! sarind din pat, mi s-a facut rau am ametit, am cazut jos iar ultima imagine vazuta a fost mama cum venea repede spre mine si dupa a fost tot negru.Ma trezesc la ora 7 dimineata la... URGENTE! Mi-au zis docotrii aia ceva dar nu am dat importanta fiind inca confuz! in finee cum sa scaaap de aceasta fobie! ma gandesc sa fac un curs special?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iei matura si dai pe ei, daca mentii curatenia in casa nu ai treaba. Sau dai cu spray de insecticide, matura e mai economica zic eu.

| Corobana_Stefanel_1990 explică (pentru mgtow):

Pai paianjenul era afara...si ala de pe perna era o halucinatie... crying(

| mgtow a răspuns (pentru Corobana_Stefanel_1990):

Bea un ceai de musetel si gandeste-te la o gagica inainte de somn, vei scapa de paianjen.

| Corobana_Stefanel_1990 explică (pentru mgtow):

big grin

| AlexanderAdrian a răspuns:

Era sa zic eu o prostie cu inghititul paianjenilor...

Si eu am fobia asta, nu pot sa-i sufar. Si am 31 de ani, s-ar zice ca ar trebui sa fiu mai echilibrat. Obisnuiam sa ma trezesc noaptea si uitandu-ma pe perete sau tavan sa vad unul. In ultima vreme aspir si mai dau din cand in cand cu un insecticid si s-au mai linistit.

Nu cred ca poti scapa...din pacate.

| piticelm a răspuns:

laughing)) nu ai cum sa scapi de fobie.Insa gandeste-te ca tu esti mare, iar el este mic si nu-ti poate face nimic. Apropo, stiai ca un om inghite in viata, cam 5-7 paianjeni in somn?laughing))))

| Corobana_Stefanel_1990 explică (pentru piticelm):

WOOW! chiar m-ai consolat cu aceasta informatie! Merci de acum inainte de culcare in pun banda izoler la gura!

| piticelm a răspuns (pentru Corobana_Stefanel_1990):

Stiuuu,tocmai de-aia ti-am si zisrolling on the floor