Poti sa-i spui cu frumosul, nu s-o faci sa se simta jignita. Ii poti spune in felul urmator :
"Buna, X [cum o cheama]. Auzi? In legatura cu acel club. Stii, eu cu prietena mea nu te vrem. Nu te supara. Nu ne place de tine. Nu prea avem ce vorbii cu tine... Imi cer scuze daca te-am suparat! "
Sa va fie rusine! D-asta mergeti la scoala? Credeti ca aspectul fizic conteaza? Ar trebui sa dai un exemplu din moment ce, vezi doamne, esti "cea mai populara" nu sa ti se urce la cap. Repet: SA! VA!/ITI! FIE! RU-SI-NE!
p. s:Ce beneficii va aduce voua clubul asta?)))) sunteti mai inteligente sau ceva? Rusine!
Deci poti sa imi dai de 100x stupid... nu-mi pasa
in clubul ala nu va invatati una pe alta sa scrieti corect? macar faceti si voi lucruri practice.ai de mine
Eu cred ca te uiti la prea multe filme americane cu adolescenti...
Vai...in ce hal au ajuns scolile romane(din pacate, invat si eu in ele ).
Mai fetito, in loc sa te gandesti la scoala, tu iti faci club, si ce fel de club inca. Oricum, dupa intrebarea ta, nu iti dau 10 ani. Sper ca pe viitor sa te maturizezi si sa iti vezi de treaba ta.
P. S Nu cred ca esti tu in masura sa judeci sau sa ironizezi infatisarea altora!
Lol frate.
Fato revinoti.
Du-te si invata carte, deja ai facut vreo 6 greseli in intrebarea ta. Si apropo, nu esti cam fitoasa?
Cine te crezi, Sharpay sau cum naibii o chema p-aia?! Du-te si invata carte si lasa ''popularitatea si clubul fetelor fitoase asta, populare''.
Tu judeci oamenii dupa cum arata? Poate nici tu nu esti ''Leana Consanzena''.
Si ce iti pasa tie cum arata ea si cat e de populara?!
Vezi-ti nabii de scoala!
Hai pa!
Eu personal nu am citit o idiotenie mai mare in viata mea. Fetele populare. Prea multe fite copilasi, prea multe fite."Azi am devenit cea mai populara din clasa". Woaaaa. Ce chestie.Cum e cu chestia asta cu popularitatea? Adica noaptea trecuta ai visat tu urat si te-ai hotarat sa devii cea mai populara din clasa. Popularitatea se dobandeste in timp, nu intr-o singura zi.
Cu acest club va veti forma un grupulet de fete unite si fitoase.Prin respingerea altor fete veti crea invidie, dispute, certuri, iar reputatia voastra se va pata.Mai tarziu probabil veti considera ca acest club este o prostie, dar relatiile cu ceilalti colegi vor fi deja stricate.
Si apropo, copiii normali se duc la scoala ca sa invete, nu ca sa faca impresie.Numai bine!
Wai va va cunoaste toata scoala sa sp ca sunteti populare )
ce tampite
sigur aveti vreo 7-8 ani
ca nici sa scrii nu sti=)
Da stiu si este adevarat. da? nici nu stiti voi să scrieti. păi dc mai comentati, sa va bagati in discutie cum se toesc înghetatele asa va bagati si voi, adica repede
Fato, esti dusa.
Dupa ce ca mai comentezi la realitate te mai apuca si fitele pe TPU.
Sa iti zic ceva, asta nu e site pentru fitoase, fitoaso!
Hai pa, bro!
Vai draga, aveti grija ca emokid asta va da stupizi. D-aia numai pot eu de o fite.
Doamne...cand vad copii asa de prosti imi vine sa...voi va faceti cluburi din astea ""popularitatea "asta nu te mai uita la filme ca dupa aia vrei sa devii cea mai populara din Romania