| FrumoasaTa a întrebat:

Buna TPU.Deci chiar imi place de el dar am o micuta problema.Nu prea stiu despre ce sa vorbesc cind sunt cu el...Deci lui ii place sa asculte Skrillex,B.U.G Mafia,Parazitii,System of a down,Kraddy,LMFAO etc dar eu ascult Andra,Jandro,Guf,B.U.G Mafia,Parazitii skrillex,Kamelia,Aduku, Guess Who etc.Deci muzica care o asculta el imi place ft mult dar cea care o ascult eu 50% lui nu-i place... Avind in vedere ca il plac, normal ca nu am curajul sa vorbesc cu el deschis si emotiile se tin lant de mine.Deci? Despre ce am putea discuta?

Răspuns Câştigător
| Pinkfest a răspuns:

Deci. Chiar nu conteaza melodiile si muzica preferata intr-o relatiewinking. Nu asta va mentine reatia...pe bune. Schimbati si voi subiectu. Vorbiti si voi de altceva. Normal baiatu ar trebui sa stie ce sa zicawinking el trebuie sa faca pasii astiahappybig grin ^_^. Bafta:*

1 răspuns:
| Biutzu a răspuns:

Incearca sa pariinteresata de melodiile ce lui ii placa chiar de tu nu le agreezi sau alte lucruri ca sportul lui preferat incearca la momentul oportun sa iti faci curaj si sa vorbesti despre acel subiect si nu uitat mereu sa zambesti chiar de nu vorbesti cu el

Întrebări similare