| AlexAL275 a întrebat:

Bună TPU! Deci, faceți-mă și pe mine să înțeleg: Dacă cei care ar trebuie să sancționeze oamenii pentru corupție sunt corupți, cine mai rămâne? Poliția nu-și face treaba mai deloc, o adunătură de imbecili cărora le este frică să aplice legea și mai sunt și corupți mulți dintre ei. DNA-ul mare lucru nu face, prind o persoană, două, după care 1 an sau 3 de pușcărie scăpă respectivul. De politicieni nici nu mai vorbesc, ei sunt cea mai putrezită partea a țării, învățați la corupție de mici copii. Președintele e un pămpălău. Parlamentarii se ceartă ca proștii și lumea moare de foame. Fiecare ministru al mediului nu face absolut nimic, poate mai rău, se taie la copaci fără reținere. Profesorii prin actele lor de a-i ierta pe elevi, de a trece mereu cu vederea, de a-i cataloga din punct de vedere al statului social deținut de părinți își nenorocesc viitorul țării și nici nu cred că le pasă. Armata e o adunătură de tăntălăi, nici ei nu fac mare lucru, se antrenează că poate, poate vine războiul. Țara are foarte multe probleme interne, nimeni nu face nimic, fiecare dintre noi așteptă ca cineva să facă ceva, având în vedere că și noi contribuim mai mult sau mai puțin la aceste probleme interne ne face și pe noi niște dobitoci. Oamenii buni pleacă, sunt judecați, sunt omorâți, sunt batjocoriți și cam asta este treaba. Am ratat ceva? Ps: Am 18 ani și așa văd lucrurile.
Nu există niciun rău mai mare decât omul

3 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Bine ai venit in realitate. Traiesti pentru tine, nu pentru altii man. Lumea se invarte cu sau fara mine sau tine, asa ca tot ce conteaza e sa te bucuri de ce ai, si sa faci rost de ce vrei.

| siriusblack98 a răspuns:

Ok, ai spus realitatea dar care este nelămurirea până la urmă? Vrei să auzi o parte bună sau o soluție foarte probabilă? Pentru că nu există. La ora actuală țara este în rahat până undeva cu vreo 10cm deasupra buricului și ne afundăm tot mai mult. Iar cale de ieșire nu este pentru că noi suntem problema. Noi toți la un loc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Legile exista sa fie incalcate. Totul e pe interes

Întrebări similare