fericitule! ai hamster-cantacios? pai invata-l "nani-nani" si gata problema! nu stiu daca te-am ajutat sau nu dar astept fundita!
Decât să-l tratezi de deochi, eu zic mai bine să-l trimiți la niște ore de canto și peste 2-3 luni mergeți împreună în turnee. O să faceți bani frumoși, o să vezi. Poate o să reușești să-i plătești și poneiului datoria aia de 12 euro, să nu mai plângă.
Iar când mai crește, îl combini cu o hamsteriță roz (nu pe ponei, pe hamsterul tău albastru) și vor face niște pui verzi și turcoaz deocheați și cântăreți (eu vreau unul turcoaz). Nu-i fain?
Nu, nu, nu...deci nu! Sigur nu e deochiat ( am aflat intre timp cum e cu deochiul), dar puteai totusi sa ii faci/zici cateva descantece, acolo...preventiv!
Hamsterul tau are alta problema: nu stie portughezaaaa! De aceea miauna, scanceste si bineinteles suspina.
Pai tu ii pui " ai se eu te pego", de unde sa stie mititelul sa cante sau ce anume canta? Ca doar nu a fost plecat peste mari si tari!
Of, of, tot eu sa te scap... uite aici, varianta in limba romana:
http://www.youtube.com/watch?v=6bY6lSekPPA
Alta viata, nu? :)) :))
Wizard fi foarte atent la ce îți explic eu:daca auzi numai tu mieunatul ăla,înseamna că ai ceva probleme la"etaj", dar dacă aude și vecina, atunci puteți forma o sectă sau un ONG.Numai să nu formați un partid politic pentru că nu mai vreau sa-l mai întâlnesc pe minerul acela, știi tu...Acum,mi-e teamă ca această specie de hamster există numai la tine în"pod".
P.S. Când voi avea timp,pentru că acum nu am, că mai am și alte treburi, ca orice "mașină de spălat românească", o sa-ți spun de ce plângea acel miner.
Lasă-l dracu de miner, zi-mi mai bine de ce-ai vrut tu să te faci "mașină de spălat"? alt job mai bun n-ai găsit și tu?
oricum am să îți dau un "amuzant" de încurajare! iar data viitoare dacă îmi mai zici tot așa că am probleme la mansardă, îți dau și funda! pe bune.