| accountfortpu a întrebat:

Buna TPU, deci o sa va impartasesc "viata mea" intr-o poveste aici.
Eu am 17 ani, prietenul meu 20.
Suntem de 1 an impreuna. Faza este urmatoarea. Eu la varsta de 14 ani jumatate, am fost abuzata sexual de un tip, m-a batut si m-a violat. Apoi dupa ceva vreme i-am zis mamei mele de el, a zis ca fac ce vreau cu viata mea, nu s-a dus la politie si nimic. Dupa ceva timp, l-am cunoscut pe prietenul meu.Mi s-a interzis sa ies din casa timp de 3 luni, pentru ca mamei mele nu ii convenea de el personal. (Nu este primul meu prieten si la altul care isi batea joc de mine nu se baga deloc) apoi am reusit dupa sa ne vedem iar, am plecat la el i-am zis mamei mele unde sunt, i-am explicat si mamei lui ce se intampla si am stat acolo pana sa incep scoala. Dupa aceea i-am spus lui daca vine sa stea cu mine pentru ca eu la mine acasa am fost batuta si amenintata si nu voiam sa stau singura. M-am intors doar sa ma duc la scoala.Acum am terminat si am vacanta iar mama mea face scandal continuu si a vrut sa ma bata, dar nu a avut cum ca era el de fata.A zis ca bine mi-a facut baiatul ala de m-a batut(ii lua apararea) si vrea continuu timp de 1 an sa ma desparta de prietenul meu.A si acel baiat imi promitea ca la 18 ma duce el la munca daca stiti ce vreau sa zic, mama mea nu mai lucreaza de 2 ani aproape pentru ca nu vrea, iar ea incearca sa ma desparta de el ca la 18 sa merg undeva si sa am gandirea aceea de fata numai dupa bani, stiu ca pare greu de crezut dar asa este. Aseara a facut un scandal mare rau, sa plecam la 11 noaptea eu cu prietenul meu de aici si ca sa nu mai pun mana pe nicio haina de a mea (unele sunt cumparate chiar de mine in conditiile in care am lucrat sau de prietenul meu -el lucreaza.) si i-a zis lui ca de ce sta el dupa mine si alte lucruri ca sa plece sa nu mai fim impreuna.Ce parere aveti despre asta?

5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Buna,

Nu prea am inteles exact toata discutia, pentru ca nu ai facut clar o distinctie intre baiatul ala si prietenul tau si eventual certurile cu mama ta.

Faceti ce considerati, daca vreti sa plecati... atunci plecati, numai daca ai incredere in actualul tau prieten. Dupa poti sa te angajezi si sa incerci sa iti traiesti viata exact asa cum doresti.

Bafta!

| zurick a răspuns:

Vai sărăcuța sad
E un loc toxic, trebuie musai să pleci la 18 ani de acolo. Doar că, ai grijă, o să ai multe responsabilități pentru a te întreține.
Sper ca prietenul tău chiar ține la tine și nu e și el toxic.
Cât mai ai până la 18?

| CIaudiu a răspuns:

Toti nebuni.

| IgnatVictor a răspuns:

Bună!
Din ce ne-ai povestit, mama ta este genul de persoană delăsătoare, lipsită de scrupule și de empatie pentru propria fiică. Toate astea - și nu numai - pentru că nu este mulțumită de relația în care ai intrat. Tu îl cunoști cel mai bine pe acel băiat. Ar trebui să îi știi intențiile. La cum e situația asta, eu văd două variante. Fie îl alegi pe el, fie rămâi în continuare cu mama ta. Alege varianta pe care o vei regreta cel mai puțin. Eu unul nu îți pot spune ce să faci, însă pot să îți spun că mama ta a fost crudă cu tine. Cum e posibil să treci printr-un șoc imens (viol), iar ea să nu ia măsuri? Crezi că așa ar proceda o mamă? În niciun caz! Îți recomand să îți găsești o persoană în care poți să ai încredere și care să îți servească ca stâlp de susținere în viață.
Îți urez numai bine!

| accountfortpu explică:

Si despre faptul ca ea are tupeu sa ii ceara bani continu prietenului meu de tigari sau ce vrea ea?