Buna,
Nu prea am inteles exact toata discutia, pentru ca nu ai facut clar o distinctie intre baiatul ala si prietenul tau si eventual certurile cu mama ta.
Faceti ce considerati, daca vreti sa plecati... atunci plecati, numai daca ai incredere in actualul tau prieten. Dupa poti sa te angajezi si sa incerci sa iti traiesti viata exact asa cum doresti.
Bafta!
Vai sărăcuța
E un loc toxic, trebuie musai să pleci la 18 ani de acolo. Doar că, ai grijă, o să ai multe responsabilități pentru a te întreține.
Sper ca prietenul tău chiar ține la tine și nu e și el toxic.
Cât mai ai până la 18?
Bună!
Din ce ne-ai povestit, mama ta este genul de persoană delăsătoare, lipsită de scrupule și de empatie pentru propria fiică. Toate astea - și nu numai - pentru că nu este mulțumită de relația în care ai intrat. Tu îl cunoști cel mai bine pe acel băiat. Ar trebui să îi știi intențiile. La cum e situația asta, eu văd două variante. Fie îl alegi pe el, fie rămâi în continuare cu mama ta. Alege varianta pe care o vei regreta cel mai puțin. Eu unul nu îți pot spune ce să faci, însă pot să îți spun că mama ta a fost crudă cu tine. Cum e posibil să treci printr-un șoc imens (viol), iar ea să nu ia măsuri? Crezi că așa ar proceda o mamă? În niciun caz! Îți recomand să îți găsești o persoană în care poți să ai încredere și care să îți servească ca stâlp de susținere în viață.
Îți urez numai bine!
Si despre faptul ca ea are tupeu sa ii ceara bani continu prietenului meu de tigari sau ce vrea ea?