| Innoffensive a întrebat:

Buna TPU !

Deci. să încep.

Fostul meu iubit a fost cu 2 amice X şi Y laughing . Cu X eram prietene de mult timp,ne înţelegeam perfect ...eram ceva de genu " Bff " , iar cu Y eram amice dar nu " bff" ma înţelegeam bine şi cu ea. . Cu amandouă m-am certat din cauza acestui baiat , pentru ca ţin la el şi e normal să fiu geloasă. Cu X nu m-am împăcat şi nu aş vrea să mai mă împac , iar cu Y ne'am impacat dar nu mai sunteam "amice" ca înainte sad . Cat timp el a fost cu aceste 2 "amice" am observat că nu se comporta cu ele cum se comporta cu mine. şi mai multi mi'au spus asta. Acum are într'un la status pe mess : Te iubesc love struck . şi mă cam face geloasa :-l . Eu mai vorbesc cu el. adica ne certam şi peste 2-3 saptamani maxim 1 luna.el m'ă baga în seama ,nu eu pe el.

Întrebarea mea este urmatoarea:
Ce încearcă să faca ? Să mă facă geloasă ? Să mă facă să mă cert cu toţi "amicii " ? Sau pur şsi simplu nu mai ţine la mine raised eyebrows [dacă n'ar mai ţine la mine ar fi perfect oh go on ] ?

1 răspuns:
| greenmoon a răspuns:

Realistic vorbind, incearca sa isi ****ze hormonii, este chiar solutia uneori.
Iar... pentru tine vorbind laughing, eu cred doar ca nu are pe cine baga in seama, incearca sa te amageasca. (ti-o spun fiindca e doar parerea mea si nu vreau sa te amagesc si eu)
Pana la urma, el in sine, te deranjeaza? Daca da, ii spui ca nu mai puteti avea tangente si cu asta p-asta. Astfel, iti pastrezi prietenii (care eu cred ca-s o sursa de incinerare a neuronilor, inceata si dureroasa) si poate te declari ceva mai implinita; daca nu tinea la tine, (tu il cunosti mai bine) posibil te-ar fi uitat de tot. Probabil, undeva in el, simte ceva. Nu fac eu discriminari la baieti, obisnuiam sa fac la femei da'... situatiile de genul tau ma enerveaza, si-s chiar nasoale.
Un sfat; mai usor cu messengeru', c-o iei razna. E doar o caseta virtuala fara de rost, iti vei da seama cand va fi prea tarziu. Vorbiti mai mult fata-n fata si nu pe net...