| Majestyero a întrebat:

Buna TPU deci sunt intr.o foarte mare dilema. In locul unde invat eu este un baiat froarte frumos care e gen cel mai popular din scoala si umbla mereu cu grupul, are o gramada admiratoare printre care si prietena mea.Noi nu suntem populare suntem cum sa zic ..normale si avem si noi grupul nostru si ieri eram aprope de intrarea in liceu cu prietena mea si unul din " baietii populari" din grupul baiatului de care va spuneam a venit la mine sa ma ia peste picior cu vorbe gen " ce zici draga vi cu mine la film te las pe tine sa platesti " si a inceput sa rada.Eu nu am observat dar baiatul de care va spuneam era pe aproape, a auzit si a venit si l-a inpins spunandu-i sa nu vorbeasae el asa cu mine si s.au certat si azi baiatul ala nesimtit nu a mai stat cu grupul de populari, dar mai rau e ca prietena mea a asistat la toata scena si acum e suparata pe mine.Eu nu am nimic cu acel baiat si niciodata nu i-am dat de inteles ca il plac dar el mie da cel pitin asa a parut de exemplu intr.o zi intarziasel la ore si el era afara (nu prea da pe la scoala) si mie mi.a cazut o foaie si el a alergat sa mi.o dea si zambea asa la mine si cand mi-a dato m-a luat de mana si a spus sa am grija.E destul de ciudat eu nu vreau sa se intample nimic pentru ca ma cunosc si ma indragostesc repede si nu vreau sa i fac asta pretenei mele.Va rog ce sa fac sad ps :locuiesc in germania scuze daca am greseli gramaticale

Răspuns Câştigător
| Diabolik94 a răspuns:

Buna! Cred ca ar trebui sa lasi timpul sa decida ce se va intampla! Daca individul popular te place cu adevarat sunt sigura ca iti va spune ce simte.In privinta prietenei, ar trebui sa vorbesti cu ea si sa-i povestesti tot ce ai scris mai sus. Daca nu te va intelege si nu va mai vorbi cu tine dupa aceea inseamna ca nu iti este prietena(nimic nu poate distruge o prietenie adevarata, nici macar un baiat). Sper ca te-am ajutat! Bafta!

0 răspunsuri: