| Piticoatta a întrebat:

Buna TPU.
Dimineata cand ma trezesc mi se pune in fata ochiilor o ceata neagra si nu vad nimic cateva secunde si in acelasi timp mi se inmoi picioarele si ma i-au caldurile la fata, dar nu numai dimineata, exemplu si cand ma ridic de la pc.
Nu stiu, ce as putea avea? Trebuie sa-mi fac analize?
(Si sorei mele ii se intampla)...

Răspuns Câştigător
| PatyKan a răspuns:

Trebuie sa iti faci analizele, clar! Doar asa vei stii exact ce se intampla cu tine.
Dupa ce stai o perioada mai lunga intinsa pe pat si te ridici dintr-o data, poti sa te simti ametita pentru ca iti poate scadea tensiunea. Mie mi-a spus cineva sa nu ma ridic dintr-o data din pat, sa stau 1 minut asezata si doar apoi sa ma ridic in picioare.
Dar cum am zis, cel mai sigur e sa iti faci analizele pentru ca nimeni de aici nu te poate ajuta mai mult decat un doctor.

3 răspunsuri:
| dreamgirl16 a răspuns:

Suferi de anemie! nu iti pot da prea multe sfaturi, tot ce iti pot spune este sa te duci la medic sa iti prescrie ceva pentru anemie!:* app si eu am patit la fel de cateva ori cu ceata din fata ochilor si cu transpiratu si aproape ca era sa lesin.

| Laura a răspuns:

S-au pus sute de întrebări de genul. Era greu să cauți?

| Piticoatta explică:

@Laura Si cei daca s-au pus 100 de intrebari de genul?
Ma doare undeva si vezi, in loc sa raspunzi tot asa la intrebari mai bine taci fraiero!