| shinestar03 a întrebat:

Buna TPU
Din clasa 1 pana intr-a 5 am fost prietena destul de apropiata cu "x'. Din clasa a 5-a prietena mea cmbpt a stat in banca cu pr cmbpt a lui x. Ele au devenit prietene bune iar eu cu x simteam ca suntem date la o parte. In clasa a 6-a am obserbvat ca prietena lui x este foarte de treaba si am ramas prietene. Acum eu cu prietena lui x si prietena mea cmb suntem cele mai bune prietene.
Toate bune si frumoase pan acand x s-a departat foarte mult de noi.Ne ignora...cand pune poze pe fb si apar si eu din intamplare rade de fata mea...ne barfeste pe la spate si asta ne-a afectat prietenia nu mai cu ea ci si cu alte fete din clasa. Cred ca si de aia ne ignora la ora de soprt in alta intrebare. Si eu cu cmbpt am inceput s-o urâm. Nu imi place sa stiu ca cineva ma uraste si c-o urasc si eu. Stiu un pic ce simte dar ea nu vrea sa devina prietena noastra...(Este cam rea:injura, nu ne suporta, face misto de noi). Asi vrea sa redevin prietena ei dar nu stiu cum...sad
P.S: Tocmai mi-a aceptat cerera de prietenie pe facebook dupa ceva vreme...e de bine?

Răspuns Câştigător
| stefany12 a răspuns:

Ea nu te merita, sincer.renunta la ea, ea singura a urmat calea asta.prieteneste cu alte fete, ea nu e singura din lumea asta.se vede ca-ti faci griji pentru ea dar chiar pune stop prieteniei voastre.asta e sfatul meu, si crede-ma iti va prinde bine!

1 răspuns:
| cυρcαкє a răspuns:

Buna

Am fost si eu in aceeasi situatie, si am incercat sa,, imi recuperez,, vechea prietena dar, intr-o zi am observat ca nu merita. Asa ca nu am mai incercat, si m-am imprietenit cu alte fete.
Uit-o pe acea fata, nu merita.winking

Pa pa