| AnghelCatrii a întrebat:

Dupa cum v-am mai zis cu conversatiile alea!

Deci, o prietena, mi-a aratat o conversatie cu o alta prietena, se plangea la ea ca o innebunesc etc ( desii nu ii faceam nimic ) i-am dat acea poza care mi-a dat o prietena mea si am intrebat-o ce e cu chestiile astea ca putea sa mi le zica in fata nu alte i fete! ea s-a luat de prietena mea care mi-a dat conversatiile si acum imi face capul mare ca nu ma iarta ca le-am stricat prietenia! Cine a gresit? Dupa o luna imi zice ca nu ma iarta desii vorbeam etc! Desi una dintr-e ele m-a iertat, cealalta nu vrea sa ma ierte sufleteste deloc, dar daca ii zic ca respectiva care mi-a dat conversatiile a gresit cel mai mult incepe si vorbeste gura fara ea! Ce sa fac sa ma ierte si fata asta? Funda+Vot :* URGENTTT! + CA A VORBIT CU MINE, AM MERS LA INGHETATA IMPREUNA CU FATA AIA CARE M-A JIGNIT SI DUPA O LUNA IMI SCRIE PE WHAT'S APP "STII CA NU TE-AM IERTAT NU? "! URGENTTTTTTTTT

2 răspunsuri:
| nossa a răspuns:

Hey! din cate am inteles eu cu toate ati gresit... si nu poti da vina pe cealalta! Astfel iti poti pierde toate prietenele! Recunoaste-i ca ai gresit si tu si cere-i scuze...

| AnghelCatrii explică (pentru nossa):

Asta am facut, cea care mi-a dat conversatia m-a iertat dar cealalta, dupa o luna ccand ne simteam bine imi zice "stii ce nu te voi ierta niciodata"