| nrazvan38 a întrebat:

Dupa cum vedeti eu sunt un copil de 10 ani cum sa hipnotizez un om cu un yoyo de jucarie nu sunt expert in magie adica nu fac magie? cel mai bun raspuns i dau funda si rasupunsul castigator + vot:X

7 răspunsuri:
| asdfghjhghkjj a răspuns:

Ai un yoyo? vreau si eu laughing

| nrazvan38 explică (pentru asdfghjhghkjj):

Alebertuza13 crezi ca imi arde de glume
?

| Apache a răspuns (pentru nrazvan38):

.....sincer,da
De unde ai tu impresia ca poti hipnotiza pe cineva cu un yoyo? Din tom si jerry?
Hipnoza nu se induce prin obiectul pe care il folosesti...se induce prin relaxarea subiectului!
Si pentru asta iti trebuie tehnica...si sa stii psihologie
+ ca multe persoane nu pot fi hipnotizate...ca sa fi hipnotizat trebuie sa crezi ca acest lucru este posibil

| asdfghjhghkjj a răspuns (pentru nrazvan38):

Scuze daca te-am jignit, dar nu am crezut ca vorbesti serios. de ce ai vrea sa hipnotizezi pe cineva? si de unde te-ai gandit tu ca va merge cu un yoyo? si nu am glumit, chiar as vrea si eu unul, dar nu stiu de unde sa imi iau happy

| Skm a răspuns:

happy Nu poţi face asta. Îţi trebuie o grămadă de ani de „studiu", să ai experienţă... şi... da, am uitat: o vârstă ce depăşeşte 2 decenii straight face

| pastapac a răspuns:

E imposibil!

| Biibuts a răspuns:

Draga Razvan. Acum un an am incercat sa fac si eu exact ce spui tu prin intrebarea aceasta. Rezultatul? Nu mi-a iesit nimic. Cu un yoyo poti doar sa te joci nu si sa hipnotizezi happy
Inca un lucruwinking : Magia NU exista happy. poate ca ai vazut la '' Magicienii Din Wavelry place '', dar acela este doar un desen happy.
Pupiicii love struck