| superpissy40 a întrebat:

Buna TPU. Dupa voi, care este cel mai mare viciu sau cel mai nociv obicei al omului, care ii dauneaza cel mai mult, atat fizic, cat si emotional? Si de ce? Multumesc tare mult!

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Eu consider ca sunt mai multe:tutunul,alcoolul, jocurile de noroc.
De ce? Tutunul te îmbătrânește înainte de termen, te face sa te împrumuți de la rude, rudele n-or să te ajute o viață, apar frustrările, apar gândurile suicidare.
La alcool situația e puțin mai diferita.Bei,toți te îndepărta și te etichetează, devii violent cu cei apropiați, ajungi sa comiți crime, iar daca nu ajungi, ajungi într-o depresie și cu ficatul distrus.
Cât despre jocurile de noroc, ele te îmbolnăvesc de nervi, devii recalcitrant când vezi că mai mult pierzi decât să câștigi.Rudele nu te mai împrumută, ajungi sa stai pe drumuri, dai in depresie, eventual îți iei viața fiindcă realizezi că nu mai are niciun sens viața.
Mai trist e că multe sinucideri sunt rezultate din combinarea celor treisad

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Lăcomia este ceea mai mare otrava a umanității,vezi tu suntem lacomi vrem totul și nu lăsăm nimic la alti, eu am fost lacom pe dulciuri dar viața mi-a arătat că nu se mai poate, am renunțat la ele, era sa fac infart, pentru câteva secunde de plăcere, și grija de sănătatea ta

| Tekken33 a răspuns:

Drogurile și pacanelele, dar și tratamentele pentru boli psihice luate pe termen îndelungat, dar pacanelele de departe sunt cele mai grave ca duc la sinucidere.

| J0B0MAT a răspuns:

Cred că iubirea. De aici se trag cele mai multe probleme, atât fizice cât și emoționale.
Paradoxal, tot de la ea se trag și cele mai frumoase lucruri.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Obicei al omului. Care om. la ce vârstă? Să nu accepți că poți greși, să îți nu recunoști greșelile, să persiști în greșeală.