| theLITTLEsunShine a întrebat:

E cam ciudat... Dar tot o sa va spun...

E un baiat la scoala si mie imi place de el...Si am aflat ca si lui de mine...
Inainte sa afle ca eu am aflat ca lui ii place de mine se comporta complet normal.

Dar cand a aflat ca am aflat ce nu vroia sa aflu a inceput sa nu mai vorbeasc cu mine pe mess.Si la scoala nu prea vorbeam. Iar cand vorbeam imi vorbea nu stiu cum sa zic asa intr-un mod mai nu stiu cum sa zic.mai...mai special. Apoi am avut o discutie de genu asta:
-Iti plac? l-am intrebat
-Nu.
-Sunt in inima ta?
-Nu.
-Ai plange dupa mine?
-Nu.
Apoi m-m indreptat spre clasa dezamagita a sentimentele nu sunt reciproci.Sia tunci mi-a zis:
-Nu imi place de tine pentru ca tu esti iubirea vieti, Nu esti in inima mea fiindca tu esti inima mea, Nu as plange dupa tine pentru ca simt ca pentru a te cunoaste pe tine m-am nascut.

Si intr-un mod ciudat m-am gandit ceva de genu:
-In fata mea se afla scopul meu in viata.

Dar cea mai naspa chiestie a fost ca mai era un centimetru intre buzele noastre dar au venit colegi de la el din clasa si de la mine...

Si dupa ace discutie am ezitat sa ma mai intalnesc cu el.
Cand intra el pe mess si eu eram deja ma puneam pe invizibil si de atunci intru numai pe invizibil.
Si ceva ciudat chiar se intampla de cateva ori pe zi:
Uneori cand sunt intr-un loc linistit si tacut simt ca e aproape dar dupa cateva minute imi trece.
Si noaptea am in fiecare noapte acelasi vis.De obicei dorm cam 8 ore...Acele ore sunt ore in care visez ca saruturile sunt intrerupte doar de dimineata.Asta deja nu a mai fost ca il plac, ci ca il ador.
Si o belea mare, mare a urmat.
Lumea a inceput sa isi dea seama ca imi place la nebunie de el.
Dar mai e un baiat de la el din clasa cu care nu am napucat sa vorbesc in viata mea dar il plac. Dar sentimentele sunt mult mai puternice pentru primul.

Acum ca stiti povestea intrebarile sunt:
Ce poate insemna asta?
Il plac sau nu pot trai fara el?
Ce s-ar intampla daca ne-am muta? (parinti vor sa ne mutam in Canada)
Oare De ce a fost intrerupt acel sarut dupa sala de sport?
Ce credeti:Se gandeste la mine acum?
Credeti ca sentimentele sunt reciproci?
Ce sa ma fac cu al doilea baiat?

Ms. Sarbatori fericite!
O zi buna in continuare!

Răspuns Câştigător
| dasda a răspuns:

Omg.Pai...din cat am inteles iti place mult de primul baiat.De ce nu il intrebii daca vreea sa fie cu tine? Risca! Si da, cred ca sentimentele sunt reciprociwinking.
[Rulz]

2 răspunsuri:
| Blackwoman27 a răspuns:

Asculta-ti inima

| DenDi a răspuns:

Pay ascultati inima. Du-te la el si zii vrei sa continuam ceea ce am intrerupt. Pina la urma incercarea moarte n-are.