| TrendyHedgehog a întrebat:

E de rau daca "pun la suflet" tot ceea ce zic oamenii despre mine? Nu sunt o fire sociabila,multi mi-au zis ca ar trebui sa ies pe afara,sa cunosc lume,dar cu cine sa ies? Singura n-are rost iar cu prietenii...ei bine nu prea am,am colegi cu care ma inteleg bine,dar doar la scoala, in vacante de abia vorbim, nici vorba de iesit afara.Mereu aud critici la adresa mea cum ca sunt rea si ciudata,asta pentru ca vad prea multa prostie in jurul meu si nu pot sa tac si sa vad cum unii se fac singuri de rahat iar cand incerc sa le spun ma iau pe mine la misto.E ceva rau daca prefer sa stau in casa? Nu am niciun prieten adevarat, uneori asta ma frustreaza, alteori nu ma deranjeaza deloc.Sincer nu stiu care e motivul pentru care am scris asta,cred ca am nevoie de un sfat,poate voi ati trecut prin asa ceva, deci putin ajutor, va rog! Multumesc happy

5 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Esti exact ca mine, pai nu e bine sa pui la suflet rautatiel altora uneori nici vorbele bune. Daca iti place in casa stai in casa, cat despre prieteni ei daca nu esti sociabila si iti este bine fara prieteni nu conteaza, tu trebuie sa te simti bine. Cand stai in casa stai departe de probleme.

| xalexandru12310x a răspuns:

Pai depinde si de varsta ta nu este eu iti recomand sa iti gasesti un prieten cat mai simtit ca sa te iesi cu el cat mai mult apoi intalnestete si cu prieteni lui incearca la inceput sa sa iesi macar in weekend afara si incearca sa nu pui chiar tot la suflet pentru ca unele cuvinte sult la nervi la repezeala la gluma incearca sa te faci ca nu auzi

| MTD4TheD3v1l a răspuns:

Mda..asa am fost si eu.sad da asta nu inseamna ca nu pot sa iti faci prieteni adica noh nu cred ca nu-s fete sau baieti acolo unde stai tu..fi puternica ca in ziua de azi sti cum e...nai tupeu nai nimic...Asa ca nu baga la suflet ce zic alti si incepe o noua viata big grin

| malapsus a răspuns:

Nu baga in seama ce spun alti, dar totusi au dreptate nu ii sanatos sa stai atat de mult inauntru, adica eu stau mult la PC ( 16 ore pe zi ) dar trebuie sa mai ies pe afara, deci tot incerc m-am limitat la 9 ore pe zi, poate o sa reusesc la doar o ora. BAFTA

FUNDA!?

| wforweirdo a răspuns:

Păi e cam rău să pui la suflet tot ce zice lumea,pentru că doar îți faci rău,mai ales dacă sunt comentarii răutăcioase la adresa ta. Trebuie să înțelegi că puține sunt persoanele cărora le pasă de persoana ta cu adevărat,iar după părerea mea nu e un lucru rău că preferi să-ți petreci timpul mai mult singură,din moment ce ai zis că asta nu te prea afectează. Totuși dacă petreci ceva timp cu niște persoane,eu știu,râdeți, glumiți, povestiți, asta nu înseamnă că trebuie să fiți prieteni. Deci atâta timp cât pe tine nu te afectează asta, e okei.