| Bquna a întrebat:

Bună TPU! E primul meu job și nu știu cum se procedează. Am fost la bancă să-mi fac primul meu card și m-a întrebat ceva de genul când să-mi dea bani sau ceva de genul, și am zis că la jumatatea lunii. Colegilor mei au început să le între salariul, dar la mine e 0, ei sunt la BRD și eu la ING. O să-mi intre și mie azi sau îmi intră la jumătatea lunii că așa am zis la bancă când mi-am deschis contul sau ceva de genul? Nici nu știu ce am făcut, a fost la nimereală, nu știu nimic despre conturi bancare... Pot schimba fără să mă duc la bancă această setare, să trec să îmi vină bani la inceputul lunii? Acolo era specificat la început, la jumătate și la sfârșit. Merge făcut online la ING? Si dacă da, trebuie să aștept până luni ca să se actualizeze la ei setarea asta? Vă rog frumos să mă lămuriți, nu știu nimic!
Și încă ceva, unei colege i-au venit fix acum tichetele de masă, la mine scrie 0 chiar dacă avem ambele card de tichete de la Transilvania. Înseamnă că mai durează sau trebuie să primim toți în același timp?

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Banii ii virează angajatorul conform contractului de muncă. Nu are banca treabă cu perioada in care primești tu banii de la angajator

| dullcat a răspuns:

Buna.Mergi la banca pentru a te lamuri.Astfel de modificari se fac de obicei direct la ghiseu, nu online.