anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU...Era o fata care avea un blog cu numele Adiaaa si scria un roman numit Lumi paralele si avea mai multe capitole. Blogul sau era acesta http://www.toateblogurile.ro/blog/9572/adia-s-blog/page/ 2, insa acum l-a sters si nu stiu care este blogul ei acum.Cine poate sa ma ajute sa-i gasesc blogul primeste funda + vot garantat:P:P

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau inapoi povesteacrying...era chiar amuzanta si in acelasi timp romantica...

| andreea24_6020 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, stiu. Era super marfa. În legatura cu mesajul tau. Imi pare rau, dar nu mai stiu nici un sit cu povesti in afara de ala. Scuze:X

| andreea24_6020 a răspuns:

Da, si eu ii citeam povestile. Lumi paralele- intre trecut si viitor, si Lumi paralele-totul sau nimic. Imi e dor de povestile ei. Eu le citeam pe un site numit wattpad. Acolo se gaseau multe povesti. Imi e dor de Natalia, Zero, Bianca, Tudor si mai ales de Andrei. Imi placea mult cum se certaulaughing. Dar am auzit ca cica vrea sa le publice si sa apara in librarii. De cateva luni nu am mai vorbit cu ea si nu mai stiu nimic. Eu sper sa le posteze din nou pe site. Oricum daca reusesti cumva sa dai de povestile ei sau le gaseti pe alt site sa ma anunti si pe mine la id-ul asta. angeldee_3sweet Imi pare nespus de rau ca nu am putut sa te ajut dar sunt si eu in aceeasi situatie. Imi pare nespus de rau ca le-a sters. Ultimul capitol care l-am citit a fost Tachinari, si de acolo s-a oprit. Si culmea la partea cea mai interesanta cand in sfarsit Andrei a sarutat-o pe Natalia. Dar din pacate ea dormea. Dar nu conteaza, a sarutat-o laughing Cum am mai spus imi pare rau ca nu am reusit sa te ajut dar iti doresc succes la cautari. Poate o sa le posteze din nou. Eu una inca mai sper:X:X:X:X