| Saiko93 a întrebat:

Buna TPU, este adevarat ca o sa dispara Romania dupa vreo 100 de ani?
sad Mmm, nu ca trag a rau sau ceva doar ca aud des faza cu natalitatea scazuta si ca multi pleaca in afara. Acum cu razboiul ma ingrozesc cu privire la Rusia ce comploteaza ceva cu privire la teritorii.
Erau speculatii idioate, in schimb, cum ca Bulgaria care nu are nimic cu noi si Ungaria pe care ii putem bate fara probleme de ni se pune pata pe ei, ar avea de gand pe viitor (Doamne Feri) sa imparta cu rusii teritoriile dupa ce nu mai suntem noi. (ma refer la tampeniile alea de profetii si teorii ale conspiratiei. Eu de fel ignor draciile astea doar ca ma uit in jur si din ce vad 60 % cam asta se intampla, momentan. Zic asta fiindca, Ungaria si Bulgaria sunt in Nato ca si noi. Eu sper sa nu. Aici m-am nascut si vreau sa imi traiesc viata in continuare linistit tot in tara natala crying plus ca mna, cam e pacat la cat au luptat cei dinaintea noastra pentru a ne lasa un camin de care sa ne bucuram si ce nu trebuie sa il lasam sa ajunga ruine :/ O suna sec sau ireal. Da sper sa nu patim ca in trecut cand era impartita sau cum e situatia din prezent cu teritorile din jurul nostru ce au fost luate pe nedrept sad Romania a fost de fapt mai mare si nu spun doar de Basarabia :/ au fost mai multe zone... Sper sa traiasca tara ca e frumoasa si trebuie sa avem grija de ea ca e noastra. Nu a altora ce o exploateaza cu nerusinare -_- pff.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stai cuminte, ca nu va dispare nici peste 500 de ani happy
Nu stiu cui te inchini tu cu"doamne Feri", ca noi, majoritatea suntem crestini ortodoxi si nu ne inchinam la "feri" si alte zeite, sau dumnezei pagani.

In orice caz, noi suntem prea mici sa putem decide soarta unei tari sau a lumii, asa ca, mergem inainte cu ce ne este dat si ne facem viata frumoasa, traind-o cat mai bine posibil.
Nu-ti mai crea nelinisti si nu mai inventa scenarii ca te speriis ingura si nu face sens sa-ti creezi panici si frici, inutile!

| Saiko93 explică (pentru Violleta2022):

Sunt agnost rolling on the floor Era o gluma de a lui Satana laughing) daca mai stii nebuniilea alea cu Satana Cartoons

| SharpEagle a răspuns (pentru Saiko93):

Vezi sa nu fi mai degraba...anost decat agnost.
Agnostic, da, poate.
winking
PS: ce desene idioate aveti si voi in ziua de azi...pfaaai...