Libertate nu inseamna sa faci orice; inseamna sa faci lucruri care nu-ti dauneaza tie sau celorlalti. Da, ai mai multa libertate din partea parintilor cand este student. Depinde de tine in ce fel te bucuri de aceasta libertate.
Daca te duci la facultate pentru sex, inseamna ca ai vazut prea mult american pie
Nu la asta ma refeream am prieteni la facultate care au nimerit in niste camine unde se petrec doar lucrurui de acest gen si voiam sa stiu daca peste tot e asa.
Tocmai, o fata imi povestea ca are o colega de camera care merge numai la petreceri in camin, dar si in cluburi unde agata barbati (si stii ce urmeaza) ca sa primeasca bani pentru facultate. Am ramas socata Si noaptea daca vrei sa dormi (sau sa inveti) si cei din camin dau un party nu poti dormi din cauza acestor petrecareti.
Eu sunt la liceu si am ramas socat cand un prieten mai mic, in clasa a cincea m-a intrebat :
,, E adevarat ca la liceu, poti chiuli de la ore si se dau petreceri in cluburi cu prietenii?''
Nu conteaza ca esti la liceu, la facultate, la scoala, lucrurile astea tu si prietenii tai le faceti nu se fac in functie de anul in care ai ajuns cu studiile.
anonim_4396 întreabă: